14 oct. 2023 | 15:54

Chef Florin Dumitrescu, reacţie după plecarea de la Antena 1. Ce a transmis fanilor: „Este greşit să nu îţi permiţi să vezi lucrurile altfel”

Monden
Chef Florin Dumitrescu, reacţie după plecarea de la Antena 1. Ce a transmis fanilor:
Mesajul transmis de Florin Dumitrescu, după plecarea de la Antena 1. Ce a transmis celebrul bucătar pe Instagram.

Reacție publică a lui Florin Dumitrescu, după ce și-a dat demisia împreună cu colegii săi de la masa juriului de la Chefi la Cuțite. Bucătarul le-a transmis românilor un mesaj inspirațional, oferindu-l drept exemplu pe reputatul Pablo Picasso: „Este greşit să nu îţi permiţi să vezi lucrurile altfel”. Foto

Florin Dumitrescu și plecarea de la Antena 1

Florin Dumitrescu este unul dintre cei care și-au dat demisia de la Antena 1, din postura de jurați. Alături de celebrul bucătar, au renunțat la colaborare și Cătălin Scărlătescu, și Sorin Bontea, de la Chefi la Cuțite. Cei trei bărbați au făcut echipă la show-ul culinar de foarte mulți ani.

Situația financiară de care se bucură Florin Dumitrescu în prezent este una foarte bună, spun unele voci, astfel încât problema banilor nu l-a reținut de la a renunța la colaborarea cu Antena 1. Nu se știe exact ce salariu încasa bucătarul pentru rolul pe care l-a avut în emisiunea Chefi la Cuțite.

Cu toate acestea, suma nu este una mică. Doar dintr-un contract de imagine încheiat cu o companie de retail importantă din România, Florin Dumitrescu ar fi încasat, nu cu foarte mult timp în urmă, 10 mii de euro. Prin urmare, chef-ul nu o duce deloc rău din punct de vedere financiar.

Regretă bucătarul că și-a dat demisia?

În seara zilei în care s-a aflat că bucătarul a renunțat la poziția de jurat în show-ul culinar Chefi la Cuțite, Florin Dumitrescu a transmis pe rețelele sociale o zicere a lui Nicolae Iorga, punctând că „cea dintâi condiție a fericirii a liniștea sufletului”.

Bucătarul a sugerat, astfel, că este mulțumit de decizia de a întrerupe colaborarea cu postul Antena 1. Nu se știe exact motivul care a stat la baza hotărârii celor trei jurați de la emisiunea Chefi la Cuțite. Potrivit informațiilor comunicate de conducerea trustului, ar fi fost vorba despre o stare de oboseală intensă.

Ce a făcut alături de Cătălin Scărlătescu

Sâmbătă, 14 octombrie 2023, Florin Dumitrescu a petrecut ceva timp împreună cu fostul său coleg, Cătălin Scărlătescu. Cel dintâi i-a gătit prietenului său paste Carbonara, fiind filmați împreună foarte fericiți, zâmbind și amuzându-se pe seama unui detaliu legat de mâncare.

„Este greşit să nu îţi permiţi să vezi altfel”

În după-masa aceleiași zile, Florin Dumitrescu le-a transmis urmăritorilor săi de pe rețelele sociale un mesaj inspirațional, alături de câteva picturi ale celebrului Pablo Picasso:

„E ceva la Picasso care mă atrage și simt cumva și o influență în gătit, și anume distrugerea mitului convențional. Este greșit să nu ai fantezie, să nu îți permiți să visezi sau să vezi lucrurile altfel. Picasso nu a influențat doar pictura, a schimbat și creierul, și percepția omului. Mă simt ușor rebel, nu în stil Picasso, dar totuși rebel”.

Rebeliunea despre care amintea fostul bucătar de la Chefi la Cuțite a fost pusă de către unii utilizatori online în contextul demisiei sale de la Antena 1. Florin Dumitrescu a renunțat la postura de jurat a show-ului culinar, alături de ceilalți doi colegi ai săi, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Piața imobiliară. Locuințele, scumpe în toată țara. Când se pot ieftini
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Informație pentru toți românii cu BULETIN. Ești obligat să respecți dacă pleci din țară în concediu
Capital.ro
Calendar ortodox 12 mai 2024. Duminica închinată Sfântului Apostol Toma
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro