Chef Florin Dumitrescu, jignit pe internet. Ce mesaje oribile a primit despre copiii săi

Chef Florin Dumitrescu, jignit pe internet. Ce mesaje oribile a primit despre copiii săi
Fiicele lui chef Florin Dumitrescu, jignite pe rețelele de socializare

Jigniri la scenă deschisă pentru celebrul chef de la emisiunea „Chefi la cuțite”. Acesta a primit niște mesaje oribile despre copiii săi. Ce au scris unii internauți despre fetițele celebrei vedete?

Fiicele lui chef Florin Dumitrescu, jignite pe rețelele de socializare

Unii internauți au întrecut limita și au început să le jignească pe fetițele cunoscutului jurat de la „Chefi la cuțite”. Din păcate, multe dintre persoanele cunoscute din România și nu numai s-au confruntat cu astfel de comentarii urâte la adresa multor persoane dragi lor.

Florin Dumitrescu a mărturisit în mediul online că se confruntă deseori cu comentarii jignitoare unde unii români aduc injurii la adresa familiei sale, fiind implicate și micuțele lui. Chef-ul vine acum cu o reacție, dar și cu o explicați în dreptul răutăcioșilor care adresează astfel de cuvinte multor persoane publice.

„Pentru cei care mă întreabă de ce îmi place să comentez haterilor de pe Facebook, e foarte simplu. Îmi place sp comentez haterilor de pe Facebook, așa, să văd până unde îi duce nebunia.

Am primit multe mesaje nasoale, legate de copii, familie, injurii, lucruri de genul ăsta, dar ce nu înțelege lumea e că eu nu mă ofensez foarte repede și sunt deschis la orice.

Așa că lăsați-i pe oameni să comenteze, lăsați-mă și pe mine să mă distrez dacă ei tot comentează. Așa că atunci când nu ai loc de mine, așteaptă-te la un răspuns.”, a spus Florin Dumitrescu pe Instagram.

Concret, bucătarul celebrul a ajuns să fie mai degrabă amuzat de situațiile cu pricina, fiind curios de limitele la care pot ajunge unii internauți atunci când vine vorba despre instigarea la ură și replici rele aruncate fără perdea.

Acesta a recunoscut că nu este supărăcios și că găsește mereu o modalitatea de a se distra cu cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare, chiar și atunci când vine vorba despre o anumită categorie de oameni care îl pun la zid fără să fi făcut ceva.

Cum a reușit acesta să slăbească?

”Nu pot să vă împărtășesc exact această dieta, este destul de periculoasă pentru organism. Sper că v-am răspuns la întrebări prin acest post. Eu personal am optat pentru acest tip de dietă din rațiuni personale. Dacă ajungeți să o primiți de la vreun nutriționist vă urez succes să o duceți până la capăt! Baftă multă! În plus, există riscul ca, la finalul acestei diete, să pui înapoi dublul kilogramelor pierdute”
Florin Dumitrescu (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI