CFR Cluj – Young Boys 1-1. Campioana României rămâne pe primul loc în grupa A din Europa League

CFR Cluj este gata să facă un nou meci mare în Europa

UPDATE, ora 23:54 / CFR Cluj a terminat la egalitate cu Young Boys Berna, scor 1-1, după reușitele lui Rondon și Fasschnacht. Campioana României are patru puncte după primele două jocuri din Europa League și rămâne pe primul loc în grupa A. AS Roma are tot patru puncte, după 0-0 cu CSKA Sofia, dar un golaveraj mai slab. CSKA și Young Boys au fiecare câte un punct, cu elvețienii plasați pe locul 3.

Min. 90+4. Final de meci.

Min. 86: Pereira primește în poziție foarte bună, dar șutul este ratat complet.

Min. 76: Acțiune bună pentru CFR Cluj, dar Alex Păun reia slab și îi strică mingea lui Rondon.

Min. 69: GOL Young Boys! 1-1! Elvețienii reușesc o egalare rapidă, prin golul marcat de Fassnacht, cu un șut din centrul careului.

Min. 62: GOOOOOL CFR Cluj!!! 1-0!!! CFR Cluj înscrie din nou după o lovitură de colț. O minge respinsă greșit de elvețieni ajunge la Rondon, care reușește să tragă din mijlocul careului. Șutul este deviat și se oprește în poarta adversă!

Min. 48: Prima ocazie pentru CFR Cluj. Omrani ajunge puțin prea târziu la o minge care s-a plimbat în careul elvețienilor.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+1: Finalul primei reprize. CFR Cluj nu a tras încă pe poarta adversă.

Min. 37: Șut puternic al lui Ngamaleu, din interiorul careului, iar Bălgrădean respinge în corner.

Min. 31: Primul șut pe spațiul porții le aparține elvețienilor. Dar Bălgrădean reține fără probleme lovitura de cap a lui Fassnacht.

Min. 25: Nu s-a tras încă pe spațiul porții în partida de la Cluj.

Min. 14: Accidentare pentru Vinicius, unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR. Brazilianul este înlocuit de Cristi Manea.

Min. 10: Fără ocazii importante în primele minute ale partidei. Se joacă mai mult la mijlocul terenului.

Min. 1: A început partida.

CFR Cluj joacă de la ora 22:00, pe teren propriu, cu elevțienii de la Young Boys Berna, etapa a 2-a a Europa League. Campioana României și-a început excelent parcursul în faza grupelor, cu o victorie, 2-0 pe la Sofia, cu CSKA. În vreme ce elvețienii au fost învinși acasă de AS Roma, echipa cea mai bine cotată din grupă, scor 1-2. În celălalt meci al grupei, italienii primesc vizita celor de la CSKA Sofia, de la aceeași oră.

Echipe de start la partida CFR Cluj – Young Boys

Partida CFR Cluj – Young Boys va fi transmisă la TV de Telekom Sport. Va putea fi urmărită şi aici, în format live video. De asemenea, toată acţiunea poate fi urmărită şi pe playtech.ro. La casele de pariuri, elveţienii pornesc cu prima şansă. Cotă 2,40 pentru o victorie a celor de la Young Boys, în vreme ce pentru CFR Cluj s-a oferit 3,10. Dar echipa lui Dan Petrescu a demonstrat în mai multe rânduri că este capabilă să facă numeroase surprize.

Dan Petrescu îşi laudă din nou adversara din Europa League: „Cea mai agresivă echipă cu care am jucat în Europa în ultimii doi ani”

„Va fi un meci foarte dificil, împotriva campioanei din Elveţia în ultimii ani, a dominat fotbalul în Elveţia. După ce am studiat adversarul foarte bine în ultimele zile pot să spun că ei sunt favoriţi la trecerea de aceste grupe. În afară că pasează foarte bine, au şi planul B, care joacă minge mult pe vârf. Şi al doilea vârf e foarte rapid, câştigă mereu cam toate mingiile.

Din punctul meu de vedere e cea mai agresivă echipă cu care am jucat noi în Europa în ultimii doi ani. Ca şi agresivitate sunt foarte, foarte buni. Din păcate, avem probleme de lot, lotul nostru nu e aşa de valoros ca cel de la Young Boys care au vreo 30. Avem vreo 19 jucători şi am pierdut doi de pe lista UEFA, Bordeianu care a plecat şi Cestor. Care era pe lista UEFA, dar a dispărut pe următoarele 6 luni. Problemele sunt grave! Dacă o să mai apară vreo accidentare sau test Covid, o să ne fie foarte greu să facem faţă în această grupă”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă premergătoare partidei.

„Ca orice joc internaţional, va fi foarte greu din punct de vedere fizic. Iar echipa adversă va avea un nivel de intensitate foarte crescut. Totuşi, sper să avem un joc de calitate. În analiza video am descoperit că avem un adversar imbatabil în ultimele meciuri, cu foarte multă experienţă. Sperăm să găsim soluţii în acest sens, să punem presiune pentru a-i determina să facă greşeli”, a fost replica antrenorului oaspeţilor, Gerardo Seoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI