CFR Cluj și FCSB şi-au aflat adversarele din faza play-off a Europa League. Noroc incredibil la tragerea la sorţi

CFR Cluj și FCSB şi-au aflat adversarele din faza play-off a Europa League. Noroc incredibil la tragerea la sorţi
FCSB şi CFR Cluj încearcă să ajungă în grupele Europa League

UPDATE, ora 15:31 / Şi FCSB a avut noroc uriaş la tragerea la sorţi. Dacă trece de Slovan Liberec va juca pe propriul teren cu învingătoarea dintre APOEL Nicosia (Cipru) şi Zrinjski (Bosnia Herţegovina).


UPDATE, ora 15:15 / CFR Cluj a avut noroc la tragerea la sorţi. Dacă va trece de Djurgadens IF, o va înfrunta în play-off pe învingătoarea dintre KuPs Kuopio (Finlanda) şi Suduva (Lituania).


FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League după un meci absolut halucinant în Serbia. A trecut de Backa Topola după lovituri de departajare, după ce scorul la capătul a 120 de minute a fost 6-6. Doar că traseul spre grupele Europa League este departe de a fi încheiat. Urmează un duel cu Slovan Liberec pentru accederea în faza play-off.

FCSB şi CFR Cluj şi-au aflat adversarele din playoff-ul de Europa League, programat pe 1 octombrie. Dar trebuie să treacă de turul 3 înainte

FCSB a primit şi o veste proastă aseară în ziua calificării cu Backa Topola. Nu au fost eliminaţi suficienţi capi de serie în turul 2 pentru ca FCSB să prindă un loc în urna capilor de serie pentru faza play-off. Tragerea la sorţi este chiar astăzi, de la ora 15:00, iar FCSB are posibile adversare de top:

FCSB va avea o misiune infernală în play-off, dacă trece de Slovan Liberec

Adversara celor de la FCSB se alege din partea stângă a listei, acolo unde sunt capii de serie. Se remarcă din start Tottenham, echipa antrenată de Jose Mourinho. Basel, Beşiktaş, Sporting Lisabona sunt şi ele în fruntea listei. Printre adversarele mai accesibile sunt Viktoria Plzen, APOEL Nicosia, Malmo FF, Partizan Belgrad şi Standard Liege.

Şi CFR Cluj îşi află astăzi adversara din faza play-off a Europa League. Culmea, campioana României ar putea să dea din nou peste Dinamo Zagreb, echipa care a eliminat-o din preliminariile Champions League. Între timp croaţii au fost şi ei scoşi din cea mai importantă competiţie.

Adversarele pe care le poate înfrunta CFR Cluj în play-off, dacă trece de Djurgadens

CFR Cluj trebuie să treacă de Djurgadens, în deplasare, pentru a reuşi să ajungă în faza play-off a competiţiei. Acolo unde cel mai accesibil posibil adversar este Dinamo Brest, din Belarus. Dinamo Zagreb, Young Boys, Steaua Roşie Belgrad şi Qarabag sunt celelalte posibile adversare. Meciurile din faza play-off a Europa League se dispută pe 1 octombrie, într-o singură manşă.

Urmăriți Playtech.ro și pe