EXCLUSIV Cine ar putea câștiga Asia Express. Secretul producătorilor de la Antena 1

EXCLUSIV Cine ar putea câștiga Asia Express. Secretul producătorilor de la Antena 1
Cine ar putea câștiga Asia Express. Secretul producătorilor de la Antena 1

Au trecut mai bine de două luni de când a început difuzarea celui de-a treia ediție a emisiunii “Asia Express”, difuzată de Antena 1 de luni până miercuri, începând cu ora 20:30. Emisiunea, care s-a filmat în Filipine și Taiwan a înregistrat până acum audiențe record, fiind cel mai urmărit show de televiziune. La început, nouă cupluri de vedete au pornit în lupta pentru premiul de 30.000 de euro, iar în prezent au mai
rămas numai patru echipe, după eliminarea Alinei Ceușan și a lui Carmen Grebenișan. Cele două au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de alte două perechi: Sorin Bontea și Răzvan Fodor, precum și Adda și Cătălin.

Competiția a ajuns în semifinale!

Competiția a ajuns în semfinale și au mai rămas două etape până vom afla cine este câștigătorul marelui premiu Asia Express. Cele patru echipe rămase în concurs sunt: Ștefania și Speak, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Adda Și Cătălin și Alex Abagiu și Radu. Impact.ro a aflat cine este câștigătorul ediției cu numărul III a emisiunii Asia Express. Conform surselor din Antenă, cei care reușesc să ajungă primii la Gina Pistol după o cursă nebună ar fi Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Totuși, trebuie ținut cont de faptul că, de-a lungul anilor, au mai apărut informații despre câștigătorii diferitelor emisiuni concurs de la Antena 1, însă în ultima ediția, show-ul a fost câștigat de altcineva. La un moment chiar au existat zvonuri conform cărora producătorii ar fi schimbat finalul emisiunii, fără să existe dovezi în acest sens!

Ele sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express!

Cea mai bine plătită vedetă de la Asia Express este, fără dar și poate, Gina Pistol. Ea încasează un onorariu de 15.000 euro/sezon. Dintre concurenți, cel mai mare onorariu l-ar avea Sorin Bontea, 1000 euro pe etapă, care dureză aproximativ patru zile. Același onorariu l-ar fi încasat și Alex Velea, însă acestea a fost al doilea concurent care a părăsit competiția.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI