18 apr. 2024 | 09:01

Cerinţa pe care Măruţă o are de la cei trei chefi de la emisiunea Masterchef. Le-a spus-o fără ocolişuri: „Înţelegem mult mai bine ce e cu mâncarea”

News
Cerinţa pe care Măruţă o are de la cei trei chefi de la emisiunea Masterchef. Le-a spus-o fără ocolişuri:
Mesajul lui Cătălin Măruță pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu revin pe micile ecrane în emisiunea care i-a consacrat în urmă cu 12 ani – Master Chef România. Cum i-a întâmpinat Cătălin Măruță pe cei trei chefi?

Ce mesaj le-a transmis Cătălin Măruță celor trei chefi

Vestea că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se întorc la PROTV a făcut înconjurul rețelelor de socializare în scurt timp. În ediția de pe data de 16 aprilie a emisiunii „La Măruță”, prezentatorul TV a avut un mesaj pentru cei trei chefi.

Cătălin Măruță și-a exprimat bucuria în direct și i-a felicitat pe jurații Master Chef România, sezonul 9, spunând că îi așteaptă cu drag pe platoul emisiunii, dar nu cu mâna goală, ci cu o selecție de preparate.

„E cea mai tare știre a primăverii. Wow! Acești oameni s-au întors de unde au plecat și în curând îi veți vedea și pe canapeaua noastră!

Așadar, iată, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea chiar au pus o postare pe Facebook și au parafrazat o piesă celebră: Înapoi în viitor.

Dragilor, echipa emisiunii La Măruță vă salută, vă dorește toate cele bune și abia vă așteptăm aici, alături de noi. Doamne ajută, bravo, băieți!

Bine, băieții! Să nu vină cu mâna goală, pentru că și noi am mai crescut, înțelegem mult mai bine ce e cu mâncarea și așteptăm niște lucruri deosebite de la ei”, a spus Cătălin Măruță în direct, la Pro TV.

Cei trei chefi

Cei trei chefi

Chef Sorin Bontea, despre revenirea la MasterChef

Chefii au făcut primele declarații în legătură cu revenirea lor pe micile ecrane, Sorin Bontea spunând:

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu.

Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu.”

Cei trei bucătari consacrați vor fi jurații sezonului 9 al emisiunii Master Chef România, format din care au făcut parte în urmă cu 12 ani.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro