CEO-ul Pfizer, anunț de ultimă oră despre finalul pandemiei și vaccinarea anti-covid-19

CEO-ul Pfizer, anunț de ultimă oră despre finalul pandemiei și vaccinarea anti-covid-19
Ce a spus Albert Bourla despre vaccinarea anti-Covid-19

Albert Bourla a discutat despre revenirea la viața normală, explicând când o să vină momentul în care pandemia de coronavirus o să ajungă la final. Totuși, CEO-ul Pfizer a mărturisit că o să existe și o serie de reguli pentru ca toți să se bucure de normalitate.

CEO-ul Pfizer, informații prețioase despre finalul pandemiei de Covid-19

Chiar după ce directorul grupului farmaceutic american Moderna, Stephane Bancel, a venit cu vești surprinzătoare după ce a vorbit despre finalul pandemiei de Covid-19, Albert Bourla a declarat că într-un an am putea să revenim la viața pe care o aveam înainte de a lovi virusul.

„Într-un an cred că vom putea reveni la viaţa normală.”, a spus Albert Bourla pentru emisiunea ‘This Week’ de la ABC.

Albert Bourla: ‘Vor continua să apară noi variante’

Albert Bourla a subliniat faptul că o să existe o serie de reguli pentru întoarcerea la normalitate. Tulpina Delta se răspândește îngrijorător, așa că CEO-ul Pfizer crede că o să mai existe alte variante ale virusului în viitor, de aceea s-ar putea recurge la vaccinarea anuală.

„Revenirea la viaţa normală nu va fi fără condiţii. Nu cred că acest lucru înseamnă că variantele nu vor continua să vină şi nu cred că acest lucru înseamnă că ne vom putea trăi viaţa fără vaccinări. Dar asta, din nou, rămâne de văzut.

Cel mai probabil scenariu pentru mine este acela că, deoarece virusul este răspândit în toată lumea, vor continua să apară noi variante.

De asemenea, vom avea vaccinuri care vor dura cel puţin un an şi cred că cel mai probabil scenariu este vaccinarea anuală, dar nu ştim cu adevărat, trebuie să aşteptăm şi să vedem datele.”, a transmis Albert Bourla într-un interviu acordat emisiunii „This Week” de la ABC

CEO-ul Pfizer, totul despre vaccinarea anti-Covid-19

Nu este prima oară când Albert Bourla vorbește despre o posibilă vaccinare anuală. CEO-ul Pfizer consideră că noile tulpini ale virusului sunt extrem de periculoase pentru cei care vor să se referească de boală.

De asemenea, acesta a declarat că eficiența pe care o au vaccinurile anti-Covid-19 scade în timp, așa că s-ar putea ca serul să devină la fel de folosit ca și vaccinurile antigripale de către toți cei ce își doresc să nu facă o formă gravă a virusului ce a făcut ravagii în întreaga lume.

„Scenariul cel mai probabil este că vom avea nevoie de o vaccinare anuală, așa cum facem și vaccinul antigripal.”, a spus Albert Bourla pentru Business Insider.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI