21 sept. 2023 | 11:07

Celebrul chef care a desființat-o pe Gabriela Cristea. Preparatul care nu l-a impresionat deloc pe specialist: ”Nu asta e ordinea!”

Monden
Celebrul chef care a desființat-o pe Gabriela Cristea. Preparatul care nu l-a impresionat deloc pe specialist: ”Nu asta e ordinea!”

Chef-ul Dragoș Neacșa a criticat-o pe Gabriela Cristea pentru modul în care a ales să prepare un fel de mâncare. Prezentatoarea TV a explicat rețeta pe rețelele sociale, însă se pare că preparatul nu l-a impresionat deloc pe celebrul bucătar. Ce greșeli a făcut jurnalista. Foto

Gabriela Cristea, rețetă paste cu creveți

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Este apreciată pentru activitatea sa profesională și proiectele în care se implică de mulți români. Recent, jurnalista a încercat să jongleze cu un domeniu nou, cel culinar.

Prezentatoarea TV și-a propus să îi învețe pe urmăritorii săi de pe rețelele sociale cum se prepară pastele cu creveți. Astfel, Gabriela Cristea s-a filmat în timp ce a gătit acest fel de mâncare. Doar că modul în care a procedat a ridicat multe semne de întrebare în rândul internauților.

Se pare că Gabriela Cristea a făcut mai multe greșeli în timp ce a gătit. Chef-ul Dragoș Neacșa a fost unul dintre cei care au pus punctul pe i, explicând că rețeta este preluată de pe internat, iar modul de preparare al jurnalistei a fost unul eronat. În plus, a făcut mai multe greșeli privind produsele folosite.

Dragoș Neacșa este un celebru bucătar, unul dintre cei mai virali de pe platforma TikTok. Chef-ul prezintă rețete în mediul online, pe care le gătește el însuși, și comentează și preparatele pregătite de alte persoane. De această dată, a vorbit despre rețeta de paste cu creveți prezentată de Gabriela Cristea.

Ce l-a nemulțumit pe chef Dragoș Neacșa

„Întrebarea mea este cum a scos untul din cutia aceea din plastic, din acel antifurt. A folosit mult ulei de măsline. Hai să ne uităm la rețetă, să uităm asta. Dacă puneai mai puțini, pe rând (creveți – n.r), se făceau în unt, așa fierb. Nu s-au prăjit, s-au fiert.

Nu au culoare deloc, pe nicio direcție. Sunt cauciucați că au fost gătiți prea mult și îi mai pune o dată, o să fie și mai mult. Păi nu asta e ordinea (când a văzut că urmează să pună vinul – n.r.)”, a spus bucătarul, explicând că întâi se pune usturoi la călit, apoi creveții, se sting cu vin, se evaporă alcoolul și la final se adaugă sosul.

Gabriela Cristea le-a recomandat urmăritorilor săi să adauge în acest fel de mâncare și puțin zahăr brun. Potrivit prezentatoarei TV, preparatul nu va mai fi amar. Jurnalista a arătat la cameră plicuțele cu zahăr pe care le-a folosit, însă Dragoș Neacșa a susținut că produsul nu reprezenta zahăr brun, ci colorat.

Concluzia chef-ului a fost că rețeta prezentată de Gabriela Cristea a fost preluată de pe internet, doar că prezentatoarea TV a încurcat pașii de preparare. În plus, este bine să scoți pastele cu două minute înainte să fiarbă în sos, pentru a se lega cu amidonul.

Parteneri
Ce trebuie să faci în a doua zi de Paște pentru a avea noroc. Obiceiul care datează de secole
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Ce poți face cu resturile de prăjituri și cozonac rămase de la masa de Paști
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Mașinile mai vechi de 15 ani sunt interzise. Test obligatoriu de la 1 iunie 2024
Capital.ro
Noua fabrică din România care se deschide după Paște. Localitatea în care sute de oameni de pot angaja
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
TRADIȚII în SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ! Ce trebuie să faci de LUNI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro