Celebra vloggeriță din România care a anunțat că este însărcinată. Fanii i-au reproșat că s-a îngrășat

Celebra vloggeriță din România care a anunțat că este însărcinată. Fanii i-au reproșat că s-a îngrășat
„Așa am trăit de la începutul pandemiei”

Una din cele mai cunoscute vloggerițe din România este Cristina Almășan. La această oră, fosta actriță are 575.000 de subscriberi. Are peste 58.000 de visualizări și peste 186 de materiale video urcate pe rețelele de socializare. Urmărită de internauți, din ce în ce mai mult, Cristina Almășan a decis să facă astăzi marele anunț.

Cristina Almășan, de la actorie, la rețelele de socializare

În urmă cu ani, nici nu se gândea că va ajunge una din cele mai populare și urmărite creatoare de content pe internet. Își începea cariera de actriță, după terminarea facultății, jucând în câteva piese de teatru. Ulterior, primele sale legături cu conținutul video l-a avut prin colaborările cu Mikey Hash. După acest moment, simțind potențialul, a decis să-și creeze propria sa platformă de conținut, pe Youtube și pe celelalte rețele de socializare.

„În 2013 l-am cunoscut pe Mikey Hash, cu care am început sa colaborez pe partea actoricească din vlogurile lui. Ulterior, am colaborat și pe partea de social media.

Mai exact, eu mă ocupam de postările și mesajele de pe paginile lui. Abia mai târziu, în 2017, am decis să mă apuc și eu de vlogging, pentru că simțeam că Youtube-ul poate deveni ca o a doua scenă pentru mine.

Eu eram actriță în perioada respectivă. Lucru care s-a și întâmplat! E plin internetul de oameni falși, care doar vor să pară buni, happy și încrezători în fața camerei, dar nu ai cum să schimbi asta. La urma urmei, fiecare își gestionează pagina și comunitatea cum crede că e mai bine. Tu, ca om din exterior, poți alege pur și simplu să nu urmărești acea persoană. Atât! Nu încurajez hate-ul sub nicio formă”, declara Cristina Almășan.

„Așa am trăit de la începutul pandemiei”

Ca mai noi toți, și Cristina Almășan a trecut prin perioada de pandemie. Dar, contrar așteptărilor, vloggerița spune că a trăit normal:

„Așa am trăit de la începutul pandemiei. Nu mi-a fost niciodată teamă de virus și nici nu am trăit cu panica și teama care ni se induce de către media, în general.

Sunt foarte relaxată și știu că într-o zi va reveni totul la normal”, a continuat vloggerița.

Cristina Almășan a făcut marele anunț astăzi

Așa cum spuneam, Cristina Almășan este una din cele mai urmărite vedete pe internet. Așa că, vloggerița a decis să-și anunțe fanii despre cel mai important moment din viața ei. Într-un text publicat azi, chiar de Ziua Copilului, Cristina a anunțat că este gravidă.

„La mulți ani, copile! Anul acesta este primul an în care 1 Iunie nu mai este despre mine, ci despre tine! Și așa va fi tot restul vieții! Visam la tine încă de când eram un copil, iar acum, mai mult ca niciodată, abia aștept să te cunosc!

Și nu doar eu, sunt o mulțime de oameni care abia te așteaptă! În primul rând, tăticul tău care este foarte nerăbdător să te țină în brațe, bunicii, unchiul, mătușile și lista continuă…

Am așteptat cu nerăbdare să strig în gura mare că voi fi mamă și deși încă n-ai apărut pe lume, simt că te iubesc cu toată ființa mea! La mulți ani, bebelușule”, a scris actrița pe contul său de Instagram.

În dreptul textului, actrița a publicat și o poză cu ea.

Urmăriți Playtech.ro și pe