Celebra vedetă TVR care a făcut și închisoare: ”Mulți leșinau de foame! A fost un coșmar” (exclusiv)

Celebra vedetă TVR care a făcut și închisoare: ”Mulți leșinau de foame! A fost un coșmar” (exclusiv)
Ce vedetă TVR a făcut dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața sa

O celebră vedetă TVR și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Starul a trecut printr-un episod dificil și a făcut închisoare, așa că a povestit ce s-a întâmplat pe atunci.

Ce vedetă de la TVR a făcut închisoare

Mitică Popescu moderează emisiunea ‘D’ale lu’ Mitică’ de la TVR 2. Acesta a rămas cu un gust amar și își amintește cu multă tristețe momentele pe care le-a petrecut în închisorile comuniste pentru că nu și-a denunțat prietenii care își doreau să plece în America. El a fost nevoit să stea 3 ani în detenție.

Nu mai puțin de 60 de ani s-au scurs de când Mitică Popescu a petrecut 3 ani în închisorile comuniste, însă acesta nu poate uita nopțile în care era nevoit să se culce flămând, dar nici faptul că gardienii nu aveau un comportament blând. Amintirile dureroase îl bântuie și în zilele noastre.

„Nu m-am considerat niciodată erou pentru cele întâmplate atunci. Peste ani aș putea spune că am fost chiar ghinionist.

Mulți știu ce mi s-a întâmplat și vă spun sincer că nu e deloc plăcut să îți reamintești momentele dificile prin care ai trecut.”, a declarat Mitică Popescu pentru impact.ro.

„Mulți leșinau de foame!”

Totul a început când prietenii săi au spus la o petrecere că vor să plece în America. Actorul a fost pus în arest după ce a refuzat să îi trădeze pe cei apropiați. Acesta nu poate să uite ororile prin care a trecut nici măcar acum, la 60 de ani mai târziu. Perioada respectivă l-a marcat pentru totdeauna.

„Senzația aceea de foame pe care nu o poți potoli cu nimic a fost una groaznică. Mulți leșinau de foame! A fost un coșmar totul. Ca să nu mai vorbesc despre bătăile de joc la care eram supuși în fiecare zi!”, a adăugat acesta.

Ce face Mitică Popescu după ce a ieșit la pensie

Mitică Popescu a ieșit la pensie în 2011 și se descurcă singur, iar în zilele noastre își petrece mult timp în casă pentru a se feri de efectele devastatoare pe care le are pandemia. Totuși, acesta nu se simte deznădăjduit între 4 pereți.

„Sigur că nu e tocmai plăcut să te învârți între aceiași pereți, dar altfel nu există termen de comparație. Avem căldură, mâncare, putem vorbi oricând cu amicii. În pușcărie nu puteai face toate astea!”,  a mai zis el.

„Nu mă gândesc să renunț la emisiune”

Mitică Popescu nu își dorește să renunțe la emisiunea lui, ‘D’ale lu’ Mitică’, difuzată de la TVR 2. Acesta susține că show-ul se bucură de foarte mulți fani, iar filmările nu îl obosesc.

„În decembrie voi împlini 85 de ani, așa că voi avea un dublu motiv de sărbătoare. Nu mă gândesc să renunț la emisiune, fiindcă oameni din toată țara trimit încă multe scrisori, semn că emisiunea le place, iar filmările nu sunt de natură a mă extenua.

Ca să glumesc un pic, am învățat a mă proteja în anii din urmă!”, a conchis Mitică Popescu pentru publicația menționată mai sus.