Cele mai misterioase 7 locuri din lume. Ciudățeniile care se ascund acolo

Cele mai misterioase 7 locuri din lume. Ciudățeniile care se ascund acolo
Cele mai misterioase 7 locuri din lume. Ciudățeniile care se ascund acolo

Există locuri în lume în care oamenii de rând nu au acces. Ele sunt cel mai bine păzite locuri din lume și nu este vorba doar despre închisori.

În unele din aceste șapte locuri foarte bine păzite și misterioase, cei care încearcă să pătrundă au șansa chiar să moară. Accesul oamenilor este complet interzis în aceste zone în care securitatea este foarte ridicată. Mulți nu ajung nici măcar să se afle în apropierea unor astfel de locuri.

Iată care sunt câteva Cele mai misterioase 7 locuri din lume. Ciudățeniile care se ascund acolo:

Închisoarea ADX Florence, Statele Unite ale Americii

Închisorile sunt printre locurile cele mai bine păzite din lume. În închisoarea ADX sunt peste 400 de infractori foarte periculoși, care trăiesc în condiții de maximă siguranță. Deținuții de aici își pierd mințile, deoarece au voie afară din celule doar o oră pe zi și nu au voie să aibă contact unii cu alții. În plus, închisoarea nu are ferestre și niciun deținut nu mai vede lumina soarelui, până o părăsește.

Zona 51, Statele Unite ale Americii

Una dintre cele mai misterioase zone din lume. Deși autoritățile spun că aici e doar o instalație militară, există zvonuri care spun că aici se fac cercetări ale armelor nucleare sau că aici se fac experimente cu extratereștri.

Greenbrier, SUA

Un centru SPA ultra modern destinat președinților american. Este în Virginia de Vest și se întinde pe 4.500 de hectare. Acest complex este extrem de bine păzit din cauza unui buncăr subteran care a fost construit în timpul Războiului Rece, ca să protejeze membrii Congresului.

Banca Rezervelor Federale din New York

Adăpostește peste 25% din aurul lumii, motiv pentru care este extrem de păzit. Clădirea are 80 de metri înălțime și 50 de metri în subteran.

Fort Knox, SUA

Este o bază militară și cel mai mare depozit de aur din Statele Unite. Aici sunt depozitate  4.580 de tone de aur, jumătate din rezerva SUA, așa că este cel mai bine păzit loc din lume.

Zona demilitarizată a Coreei

Extrem de bine păzită de militari, această zonă se mai numește și DMZ și traversează Coreea și o împarte în nord și sud.

Fâșia se întinde pe 250 de km și are o lățime de 4 km. Frontiera este închisă și foarte bine păzită, iar cine încearcă să o traverseze este ucis.

Arhivele secrete ale Vaticanului

Biblioteca Vaticanului este cea mai bine păzită instituție din tot statul papal. Are 50 de km de rafturi pline de descoperire și documente, unele datând din secoul VIII.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI