02 ian. 2024 | 17:50

Cele mai ieftine locuri din Europa în care poți călători în 2024. Orașele sunt superbe

News
Cele mai ieftine locuri din Europa în care poți călători în 2024. Orașele sunt superbe
Orașe de vizitat în Europa 2024

Cele mai mari orașe din Europa au înregistrat în fiecare an, de la ridicarea restricțiilor COVID-19, un număr din ce în ce mai mare de turiști. Care sunt cele mai superbe și ieftine destinații turistice pentru 2024, aflați în rândurile următoare.

Cele mai accesibile orașe pentru turiști din Europa în 2024

În topul celor mai iubite destinații turistice din Europa se află Lisabona, capitala Portugaliei. Poate că nu multă lume știe, însă este considerat cel mai ieftin oraș din Europa de Vest. Majoritatea costurilor sunt la jumătate față de alte țări căutate de turiști, precum Spania, Franța sau Italia.

De asemenea, a devenit un punct de atracție și pentru nomazii digitali, având în vedere că, datorită vizei de nomad digital, freelancerii și lucrătorii de la distanță pot sta în Portugalia până la doi ani.

Viena este considerată o destinație turistică pentru cei romantici. Majoritatea turiștilor călătoresc aici în primăvară și vară. Conform statisticilor, aici au loc cele mai multe cererii în căsătorie.

Orașul Cittadella din Italia se află în inima Regiunii Veneto, în nordul țării. Este situat la doar 60 de km de Veneția și Vorona, circa o oră cu mașina sau 3 ore de mers cu același mijloc de transport până la Milano sau Florenta.

Citește și: Top 10 destinații și obiective turistice în Croația. Ce trebuie să vizitezi neapărat aici

Destinații turistice ieftine din afara Europei

Chiar dacă următoarele orașe se află în afara Europei, sunt foarte accesibile pentru multă lume. Buenos Aires, capitala Argentinei se află pe această listă. Moneda națională s-a depreciat foarte mult, iar dolarul este căutat de rezidenți pentru a-și păstra economiile. Dacă aveți în plan sa vizitați acest oraș, cel mai bine este să plătiți numerar.

Tokyo este departe și este un oraș scump, dar de ce se află pe această listă? Ei bine, dacă sunteți fanul culturii japoneze, atunci acesta este cel mai accesibil oraș, mult mai ieftin decât Singapore sau Hong Kong

Când vine vorba despre Australia, orașul Perth este cel mai accesibil pentru turiști. Aici veți avea parte de plaje, natură și este mai ieftin decât Sydney sau Melbourne.

În Statele Unite ale Americii visează să ajungă mulți oameni. Cu toate acestea, cele mai populare orașe, precum New York sau Los Angeles, sunt extrem de scumpe.

Din fericire, puțin mai la nord sunt prețuri mai mici. În Canada, Toronto, atmosfera este una primitoare și aveți foarte multe locuri de vizitat. Orașul se mai numește și „orașul în parc”, deoarece are multe parcuri și spații verzi.

Citește și: Locul unic din România apreciat de turiştii străini. Nici austriecii nu au aşa ceva, e rupt din basme iarna

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro