08 apr. 2023 | 12:36

Cele mai frumoase urări de Florii. Ce să le transmiți prietenilor și rudelor

Diverse
Cele mai frumoase urări de Florii. Ce să le transmiți prietenilor și rudelor
Duminica Floriilor pentru 1,6 milioane de români

Mâine este Duminica Floriilor, iar în România sunt peste 1,6 milioane de români care-și serbează ziua onomastică. Cu această ocazie, este frumos să le transmitem celor apropiați, sau amicilor, colegilor de birou, o urare în această zi. Deși cea mai răspândită expresie este „La mulți ani!”, mai sunt și alte texte care-i pot lua locul acesteia.

Duminica Floriilor pentru 1,6 milioane de români

Mâine, pe 9 aprilie, creștinătatea sărbătorește intrarea în Ierusalim a Domnului Iisus Hristos, aceasta fiind cunoscută sub numele de Duminica Floriilor.

La nivel național, din cei 1,6 milioane de români, sunt 134.483 de femei cu numele de Florentina, care-și sărbătoresc onomastica. Din același număr total, sunt aproximativ 344.779 de români cu numele Florin, cărora mâine le vom putea ura.

Cea mai cunoscută urare este „La mulți ani!”, deși se spune că nu ar trebui să se folosească această urare. Dar, pare prea banală, așa că de-a lungul anilor au apărut anumite texte care pot fi catalogate ca urări pentru Duminica Floriilor. Iată câteva dintre acestea.

Urări de Duminica Floriilor pentru familie

Dacă ai pe cineva cu nume de floare în familie, mâine este o zi bună în care-i poți face una din următoarele urări:

„Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele.

Ești o persoană minunată și meriți toate florile din lume în această zi superbă. Cu ocazia zilei de nume îți ofer în dar aceste cuvinte și toată dragostea mea. La mulți ani!

Florile să-ți fie mereu aproape de inimă, mai ales azi, de ziua ta. Nu uita niciodată cât de mult te iubesc și că oriunde mă aflu gândul meu este mereu la tine.

Ai grijă de tine atunci când nu sunt lângă tine. Fii mereu așa cum te-am cunoscut eu. Îți mulțumesc în fiecare clipă pentru omul pe care l-ai format, datorită ție sunt așa. La mulți ani!”

Cele mai frumoase urări de Florii pentru partener

Dacă partenera sau partenerul tău de viață are un nume de floare, este momentul să te gândești la una din aceste urări:

„Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii!

Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire şi succes. La mulţi ani!”

Urări pentru colegii de muncă

Dacă ai colegi la birou care-și sărbătoresc mâine ziua onomastică, deși nu vă vedeți că e duminică, poți apela la unul din aceste texte:

„Ziua numelui să-ti fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

De ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulți ani!

Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. La mulți ani!

De ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulți ani!”

Sunt multe astfel de texte care au ajuns să înlocuiască clasicul „La mulți ani!”, texte frumoase și care pot să te ajute în astfel de situații, mai ales în Duminica Floriilor.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro