Cele mai ciudate asigurări disponibile pe piață în acest moment. Nici nu știai că există așa ceva!

Cele mai ciudate asigurări disponibile pe piață în acest moment. Nici nu știai că există așa ceva!
Există asigurare pentru cei care se tem că vor fi răpiți de extratereștri

Cu siguranță, toată lumea a auzit de asigurările auto, de sănătate, de viață sau de pentru locuințe. Cu toate acestea, există și unele polițe puțin mai neobișnuite. În continuarea acestui articol, îți vom prezenta o serie de asigurări ciudate, de care sigur nu ai auzit până acum.

Cele mai ciudate asigurări de pe piață. Cu siguranță nu știai că există

În lume există mai multe feluri de asigurări, iar unele dintre ele sunt puțin mai neobișnuite. De multe ori, asiguratorii sunt nevoiți să realizeze unele polițe mai complexe, personalizate, care să cuprindă exact solicitarea clienților. Acestea fiind spuse, haideți să vedem care sunt unele dintre cele mai ciudate asigurări.

Asigurarea în cazul nașterilor multiple

Creșterea unui copil poate fi destul de costisitoare, însă cheltuielile pot creste mult în cazul gemenilor sau tripleților. Ei bine, pentru a se proteja de impactul financiar, unii viitori părinți pot încheia o asigurare în cazul nașterilor multiple. Polița plătește o suma forfetara în cazul nașterii a doi sau mai mulți copii care să poată ușura acest impact.

Asigurarea pentru nuntă

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane, iar costurile pentru aceasta pot fi extrem de mari. Așadar, o poliță pentru nuntă poate acoperi daunele care pot apărea în ziua nunții, precum anulări neprevăzute, fenomene meteo sau rochia miresei. De asemenea, unele firme de asigurări încheie polițe chiar și în cazul în care unul dintre miri se răzgândește, potrivit uniqa.ro.

Asigurarea împotriva meteoriților

În cazul în care un meteorit ar lovi Pământul, parțial, cu siguranță cei care supraviețuiesc impactului ar avea nevoie de o despăgubire. Bineînțeles, dacă ar mai fi cineva să le-o achite în urma unui astfel de eveniment catastrofal.

Asigurarea pentru loterie

Lloyd’s of London are o poliță care protejează angajatorul dacă angajații câștigă potul cel mare la o loterie. Se pare că acest tip de asigurare a apărut deoarece unii angajați formează adevărate sindicate pentru a cumpăra bilete la loterie, mărind astfel șansele de câștig. O astfel de întâmplare a avut loc în Marea Britanie, când un angajator a rămas fără 12 angajați după ce aceștia au câștigat la loto.

 Asigurare împotriva răpirilor de către extratereștri

Da ai citit bine, o astfel de poliță a fost încheiată de către agenția Saint Lawrence, care oferea cotații și aplicații online. Evident, în astfel de cazuri, trebuie să ai un simț al umorului dezvoltat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI