Cele mai bune glume ale lui George Țintă. 15 idei nebune cu care a făcut senzație la iUmor

Cele mai bune glume ale lui George Țintă. 15 idei nebune cu care a făcut senzație la iUmor

George Țintă a revenit în sezonul 9 de la iUmor de pe Antena 1, pentru a patra oară. Deoarece el este perseverent și știe că va putea reuși. El a intrat în pâine imediat cum a urcat pe scena iUmor, după cum bine ne-a obișnuit. Iată care sunt cele mai bune 15 glume cu care a făcut senzație la iUmor.

George Țină: cele mai bune 15 glume cu care a făcut senzație la iUmor

George Țintă este cunoscut publicului deoarece a participat la iUmor. De fiecare dată când și-a făcut apariția în cadrul emisiunii i-a făcut să râdă cu glumele sale scurte.

Este de origine din constanța și este mereu pasionat de comedie.

„Povestea e clasică: în școală eram clovnul clasei. Înainte să mă apuc de stand-up, am urmărit diverși comedianți americani, de la Pablo Francisco până la Bryan Regan. Îmi ziceam«Foarte tare, dar asta chiar este o ocupație?». Pe atunci, știam că există oameni ca Doru Octavian Dumitru, dar aveam impresia că cei care fac stand-up sunt mai degrabă actori”, spune George.

George Țintă

După cum afirma chiar el într-un interviu acordat pentru site-ul viitorulromâniei.ro, prima dată a urcat pe scenă în anul 2008, în deschiderea unei trupe de hio-hop. Intervenția sa a durat aproximativ 18 minute.

Publicul era destul de numeros. A rămas cu o impresie plăcută după această experiență, încurajat de feed-bavk-ul pe care l-a primit de la public.

15 glume bune cu care George Țină a făcut senzație la iUmor

George Țintă este finalist al celei de-a șasea ediție a show-ului iUmor.

 1. Am luat un caiet pe caiet!
 2. M-au dat afară din clubul dresorilor de feline pentru că nu mi-am putut stăpâni râsul.
 3. Dacă leii s-ar pensa s-ar numi fătălei.
 4. Pisica mea este vegană și vrea să treacă șoarecii pe tofu.
 5. Mamei mele îi plac animalele. Într-o zi a venit cu un papagal. Mi-a zis: te rog să-mi spui Marcel. Sunt tatăl tău vitreg!
 6. Apropo: De ce îi spune ciorbă de văcuță, ca să nu îi rănești sentimentele?
 7. După o săptămână de mâncate eco și natural și aliniat chakrele și îmbrățișat copaci, l-am sunat pe doctor la 3 dimineața, să-l întreb  care este rezultatul analizelor. Mi-a spus că nu sunt sănătos.
George Țintă.
Cele mai bune glume a lui George Țintă. Top 15.
 1. Știți cum se alintă ambulanțele în Ardeal? Ni no mă a ea?/ Știți cum fac ambulanțele în Irak? Boom.
 2. Într-o zi am intrat din greșeală cu tipa de la ziare în bordel, ne-a oprit matroana și ne-a spus că nu ai voie cu produse din afara locației.
 3. Am și o pisică, dar pisica mea cred că are purici comuniști. Îi găsesc tot timpul la coadă.
 4. Mi-am luat un câine din China, îl cheamă: Chu-Tzu.
 5. În timpul stării de urgență mi-am îndeplinit un vis pe care îl aveam de când eram mic, puști, am scos capul pe fereastră și i-am spus unei babe să plece la scara ei.
 6. Am sunat la un spital de psihiatrie, vorbesc serios, dar am închis după vreun minut, că de la ei se tot auzea un țăcănit în timpul convorbirii.
 7. Mi-a spus un patron că vrea să vadă doi oameni pe afiș și i-am spus să se apuce de băut.
 8. Când s-a născut, Snoop Dog avea două kile. La el.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI