Cele mai bune bancuri cu Klaus Iohannis. Nu ai cum să nu râzi la așa ceva

Cele mai bune bancuri cu Klaus Iohannis. Nu ai cum să nu râzi la așa ceva
Creativitatea românului nu are margini

Când vine vorba de creativitatea românului, nu există limite. Suntem recunoscuți ca nația care face haz de necaz de fiecare dată. Odată cu apariția în peisajul politic a Președintelui Klaus Iohannis, românii, inventivi și creativi, au scos pe bandă rulantă bancuri pe seama acestuia. Nu sunt puține, dar majoritatea te fac să zâmbești sau chiar să râzi în hohote în anumite cazuri.

Creativitatea românului nu are margini

Dacă pe vremea de tristă amintire principalul personaj al bancurilor, spuse pe ascuns, era Nicolae Ceaușescu, astăzi nu mai există teama de atunci. Românul, fire creativă, a reușit să scoată pe bandă rulantă celebrele bancuri cu Bulă, Ștrulă, Ion și alte personaje. Acum, de când cu libertatea de exprimare, alte peroane importante, din spectrul socio-politic românesc au devenit subiect pentru bancurile românilor.

Așa se face că Președintele Klaus Iohannis și proverbiala sa tăcere au devenit ținte ale creativității românilor, exprimate prin bancuri hazli. Multe dintre ele te fac să zâmbești, altele chiar să râzi în hohote. Multe dintre bancurile ironice la adresa Președintelui Klaus Iohannis au ca subiect celebrele sale declarații făcute în ultimii ani, dar și lentoarea cu care acesta vorbește, pe principiul „cam ardeleneşte de târziu”.

Klaus Iohannis subiect pentru bancuri

De-a lungul anilor românii au reușit să stârnească zâmbete, mai ales atunci când le-au pus porecle oamenilor politici, cum ar fi Traian Băsescu, Petre Roman, și chiar lui Klaus Iohannis.

De asemenea, sunt multe bancuri pe seama acestuia. Multe se leagă de modul în care Klaus Iohannis se exprimă, lent, ardeleneșete. Altele se leagă de tăcerea sa proverbială de-acum.

Lista este una extrem de lungă și ne dovedește că, atunci când vine vorba de a face haz de necaz, creativitatea noastră, a românilor, chiar nu are limite. În cele ce urmează vă propunem câteva dintre bancurile apărute pe seama Președintelui Klaus Iohannis.

 • Întrebat despre tăcerea sa, Iohannis a refuzat să comenteze.
 • Un procuror DNA se laudă, cu toate că e considerat de colegi puţin dus, că deţine o înregistrare în care Iohannis vorbeşte.
 • La grădiniţă, Iohannis nu era un băieţel retras, ci tăcea împreună cu alt grup de copii.
 • Dacă ar fi martor într-un proces, până şi-ar termina Iohannis depoziţia, infracţiunea judecată s-ar prescrie.
 • Pe lângă Iohannis, călugării tibetani care au făcut legământul tăcerii par nişte flecari.
 • Surse necredibile ne-au declarat că, odată, Iohannis s-a cherchelit la o nuntă şi a vorbit neîntrerupt două cuvinte.
 • Lui Iohannis nu-i place sa fie întrerupt când tace.
 • Iohannis e poliglot. În CV-ul lui scrie: Română – tac excelent scris şi vorbit; Germană – tac excelent scris şi vorbit; Engleză – tac mediu scris şi vorbit.
 • Iohannis a fost un copil precoce: a început să tacă de la doi ani.
 • Dacă Iohannis ar vorbi în semne nu s-ar mai mişca deloc.
 • „Culmea răbdării”: „Să asculţi un discurs al lui Florin Piersic şi să-l traducă Klaus Iohannis”.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI