Cele mai amuzante buchete de nuntă au ignorat complet tradiția: ți-ai fi dorit să le prinzi

de: Puiu Alexandru
18 09. 2019

Indiferent unde te afli pe mapamond, conceptul de nuntă este un cumul de tradiții greu de ignorat. Dacă cineva vrea să treacă peste ele, ajunge să fie aspru criticat. Unele mirese face însă ce vor.

Buchetul miresei este un element foarte important dintr-o nuntă și un simbol universal al dragostei celor doi care se căsătoresc. De cele mai multe ori, include cele mai frumoase flori posibile, iar banii nu contează. O tânără s-a gândit însă să meargă într-o cu totul altă direcție când vine vorba de această tradiție.

Ignorând aspectul tradițional, serios și un pic dramatic al întregii ecuații, o mireasă s-a gândit să aducă o pată de culoare în nuntă prin intermediul buchetului pe care l-a purtat toată ziua. Ca gluma să fie complet, cele trei domnișoare de onoare ale sale au avut un buchet într-un ton similar.

Dacă te uiți mai atent la poza de mai sus, vei vedea că toate cele patru domnișoare s-au pozat entuziasmate împreună cu un buchet făcut din gogoși. Este greu de spus dacă este primul buchet de acest fel, dar cu siguranță arată spectaculos și va inspira multe alte tinere mirese să facă la fel, în cazul în care găsesc maeștri patiseri care să facă astfel de construcții într-o manieră stabilă.

Evenimentul care a făcut înconjurul lumii s-a petrecut în Australia, iar numele miresei este Paige Kirk. Întregul set de circumstanțe a fost ideea ei, iar viitorul ei soț a fost de acord. În mod realist, nu prea ai cum să-i refuzi vreun moft unei tinere soții. Lucrările sub formă de buchet au fost realizate de compania Dessert Boxes și au fost imediat postate pe pagina de Instagram, după cum se poate vedea mai jos.