20 mart. 2024 | 10:00

Cele două zodii care îți vor frânge inima până la final de august. Mare atenție când te apropii de ele

Horoscop
Cele două zodii care îți vor frânge inima până la final de august. Mare atenție când te apropii de ele
Cele două zodii care îți vor frânge inima până la final de august

Pe măsură ce temperaturile de afară cresc, nu doar natura se trezește la viață, dar și emoțiile oamenilor. Dragostea pare să plutească în aer în următoarele luni, însă finalul verii va aduce multă suferință pentru cei care se lasă păcăliți de iluzii și promisiuni. Află, din rândurile de mai jos, care sunt cele două zodii care îți vor frânge inima până la final de august.

Partenerii nepotriviți în următoarele luni

Pentru mulți nativi, primăvara anului 2024 este sezonul noilor începuturi, momentul în care vor simți din nou în suflet fiorii unei noi iubiri. Se dedică trup și suflet relațiilor, însă sunt sfătuiți să aibă mare grijă la persoanele pe care le primesc în inima lor. În timp ce unii visează la un viitor în doi, alții se concentrează doar pe propriile dorințe, propria fericire, fără să țină cont de cei pe care îi rănesc sau dezamăgesc.

Astrologii au transmis un avertisment, dezvăluind care sunt cele două zodii care îți pot frânge inima până la final de august. Intențiile lor nu sunt rele, însă o relație stabilă nu este pe primele locuri în topul priorităților lor.

Două zodii care îți vor frânge inima până la final de august

Zodia Fecioară

Analitici, meticuloși, mereu dornici să evolueze, să fie lăudați și apreciați pentru realizările lor, nativii Fecioară nu sunt cu gândul la fericirea în doi. Simt că au ajuns într-un punct de stagnare așa că decid să ia măsuri. Sunt atât de preocupați de propriul viitor încât nu vor ezita să accepte orice propunere ce le iese în cale, pe plan profesional, fără să se gândească dacă va avea vreun efect negativ asupra relației în care sunt implicați.

Frustrările se vor aduna, în următoarele luni, iar partenerul sau partenera de viață devin ținta criticilor lor. Analizează la sânge fiecare gest, sunt veșnic nemulțumiți, dezamgăiți de persoana de lângă ei și vor exprima asta cât se poate de clar.

Te-ar putea interesa și: Cele trei zodii care nu vor trece peste infidelitate. Ai înșelat, au plecat definitiv

Zodia Vărsător

Maeștri în arta manipulării, cei născuți în zodia Vărsător adoră să facă noi cuceriri. Simt nevoia să impresioneze, știu să curteze și să intre pe sub pielea celor care le atrag atenția și interesul. După câteva luni de fericire aparentă, acești nativi încep să se plictisească și își caută o nouă aventură.

În momentul în care vor întâlni o nouă persoană asupra căreia să își îndrepte complimentele, vor pleca fără ezitări din relațiile în care sunt implicați, cu zero urme de remușcări.

Te-ar putea interesa și: Cele două zodii care au noroc triplu în următoarele 6 luni. Le iese totul, sunt binecuvântate

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare adevărată"
Capital.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
NICUȘOR DAN a mințit ÎN DIRECT la TV! Bomba zilei în ALEGERILE LOCALE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro