Cele 7 cuvinte rostite de Prințul William cu o seară înainte de nunta cu Kate Middleton. Totul a ieșit la iveală abia acum

de: Andrei Simion
05 08. 2024

În aprilie 2024, Prințul William și Kate Middleton, acum Prințul și Prințesa de Wales, au împlinit 13 ani de căsnicie și împreună au 3 copii: George, de 10 ani, Prințesa Charlotte, de 8 ani, și Prințul Louis, de 5 ani. Iată care au fost cele 7 cuvinte rostite de Prințul William cu o seară înainte de nunta cu Kate Middleton.

Care au fost cele 7 cuvinte rostite de Prințul William cu o seară înainte de nunta cu Kate Middleton

Emoțiile dinaintea nunții sunt normale pentru toată lumea, chiar și pentru familia regală. Cu o noapte înainte ca Prințul William să se căsătorească cu Prințesa Kate, era foarte emoționat.

Vineri, pe 19 aprilie 2011, la ora 11, Prințul William de Wales și Kate s-au căsătorit la Westminster Abbey. Înainte de ceremonie, Kate a călătorit cu mașina împreună cu tatăl ei de la Hotelul Goring, pe The Mall, până la Parliament Square.

Totuși, cu o noapte înainte, Prințul William a fost întâmpinat în fața Clarence House, unde și-a petrecut noaptea alături de cavalerul de onoare și fratele său, Prințul Harry.

Întâmpinat de o mulțime de susținători plini de afecțiune, William a avut un schimb de replici plăcut cu unul dintre fanii regali care așteptau să sărbătorească înainte de ziua cea mare. Într-un scurt schimb de replici cu unul dintre fanii regali, Prințul William a spus: „Sper să nu fiu prea emoționat mâine,” împărtășindu-și emoțiile legate de nuntă, la fel ca mulți miri înaintea lui, chiar dacă nunțile lor nu sunt afaceri de stat.

În altă parte a Londrei, însoțită de domnișoara de onoare, sora ei Pippa Middleton, și mama ei, Carole Middleton, o Kate zâmbitoare a fost văzută salutându-și fanii adunați în fața Hotelului Goring din Londra, unde mireasa își petrecea ultima noapte de celibatară în Royal Suite a hotelului de lux.

După o repetiție generală la Westminster Abbey, Kate și familia ei au fost lăsați în fața hotelului, unde mireasa radia de fericire și saluta binevoitorii care o aclamau pentru a-i atrage atenția viitoarei prințese.

Ce a declarat un expert în limbajul corpului despre Prințul William

În ziua cea mare, după ce a ajuns la Westminster Abbey, un expert în limbajul corpului a declarat că Prințul William era destul de nervos, însă odată cu sosirea lui Kate, s-a liniștit. Vorbind pentru Daily Express, expertul în limbajul corpului, Darren Stanton, a dezvăluit: „Când William a ajuns la Westminster Abbey, se simțea că era neliniștit, deoarece își freca mâinile. Este o reacție naturală în ziua nunții, majoritatea oamenilor simțind nervozitate sau anxietate. Se vedea că inima îi bătea rapid și își frământa mâinile, ceea ce sunt gesturi tipice pentru a arăta neliniște.”

Expertul a lăudat calmul și comportamentul colectat al lui Kate, despre care a spus că i-a oferit lui William capacitatea de a continua  ceremonia și de a rămâne calm. Darren a spus: „Era foarte asemănătoare cu Kate cea încrezătoare pe care o vedem acum. Pe măsură ce ceremonia avansa, era clar că ea i-a dat putere lui William și i-a crescut încrederea. Emoțiile lui erau inițial destul de ridicate și era plin de nervi, dar s-a relaxat curând cu Kate lângă el.”

În aprilie 2024, Prințul William și Kate, acum Prințul și Prințesa de Wales, sunt căsătoriți de 13 ani. Ei au 3 copii: George, de 10 ani, Prințesa Charlotte, de 9 ani, și Prințul Louis, de 6 ani.