Cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru care oferă o reducere colosală

Cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru care oferă o reducere colosală

Matthew Perry încearcă încă de anul trecut să-și vândă apartamentul inspirat din filmul „Batman“. Celebrul actor a cerut inițial 35 de milioane de dolari, însă nu a primit nicio ofertă. Apartamentul a fost cumpărat în anul 2017 pentru 20 de milioane de dolari.

Acesta a fost cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru face acum o reducere uriașă

Matthew Perry, celebrul actor din serialul „Friends“, nu reușește sub nicun chip să-și vândă apartamentul din Los Angeles. Starul dorea 35 de milioane de dolari, iar acum apartamentul are un preț de 27 de milioane de dolari, dar nici așa lumea nu se bate pe el. El a cumpărat apartamentul în 2017, cu 20 de milioane de dolari.

La data la care a fost scos la vânzare, apartamentul era cel mai scump din Los Angeles. Nu degeaba. Fiecare încăpere și fiecare detaliu explică prețul enorm al proprietății.

Matthew Perry încearcă încă de anul trecut să-și vândă apartamentul
Matthew Perry încearcă încă de anul trecut să-și vândă apartamentul

Apartamentul are 863 de metri pătrați

Apartamentul are o suprafață de 863 de metri pătrați, este tip penthouse și ocupă tot etajul 40 al imobilului The Century, un bloc-turn de lux, care oferă o splendidă vedere panoramică asupra orașului, rivalizând cu proprietățile exclusiviste din orașul vecin, Beverly Hills.

De altfel, agenția imobiliară care se ocupă de vânzare oferă o mulțime de detalii ale acestei locuințe de lux, începând cu pereții exteriori din sticlă până la decorațiunile neobișnuite, unele inspirate din celebrul film „Batman”.

Proprietatea are vedere de 360 de grade asupra orașului Los Angeles

Apartamentul are patru dormitoare, opt băi, patru terase și vedere la 360 de grade asupra Los Angelesului. De asemenea, apartamentul beneficiază de un living uriaș, multiple zone de relaxare, sală de biliard și chiar o „grotă Batman”, o cameră dedicată supereroului preferat al lui Matthew Perry.

Blocul Century a fost construit în 2010 și este casă pentru numeroase celebrități. Blocul are recepție permanentă și un serviciu de pază de top. Printre facilitățile oferite se mai numără o piscină imensă, sală de fitness, sală de cinema și cramă privată.

Matthew Perry nu este presat să vândă apartamentul

Două dintre cele patru dormitoare ale apartamentului oferă panoramă de 360 de grade asupra Los Angelesului, iar la barul din bucătărie pot sta șase persoane. Actorul nu are nevoie urgentă de bani, astfel că nu se grăbește să vândă.

Urmează să participe la mult-așteptata reuniune „Friends”, programată de HBO Max luna viitoare, care îi va aduce fiecărui actor un câștig de circa 2,5 milioane de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI