Cel mai rușinos secret al lui George Simion de la AUR s-a aflat. Tatăl său a fost condamnat penal. Ce fapte grave a comis

Cel mai rușinos secret al lui George Simion de la AUR s-a aflat. Tatăl său a fost condamnat penal. Ce fapte grave a comis
George Simion, lider AUR

George Simion este o figură politică cunoscută de toți cetățenii, acesta reușind prin intermediul partidului pe care îl reprezintă (AUR) să împartă România în două tabere. Cu toată transparența de care a dat dovadă în numeroase intervenții, politicianul nu a fost niciodată deschis să vorbească despre familia sa. Cu toate acestea, un secret de familie bine ascuns s-a aflat recent.

Tatăl lui George Simion, agresiv cu oamenii legii

Modul familiar și implicat al politicianului George Simion nu a lăsat loc de întrebări prea multe despre familia sau trecutul său în rândul simpatizanților. Chiar și așa, există secrete despre care nimeni nu a știut, iar George Simion nu s-a grăbit să amintească despre ele.

Printre puținele dăți în care a vorbit despre el și familia sa, liderul AUR a recunoscut că face parte dintr-o familie simplă, fără legături cu politica și că se află într-o relație amoroasă, urmând în viitorul apropiat să se însoare.

”Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Mă bâlbâi pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată(…)Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!”, a povestit acesta într-un interiu acordat Adrianei Bahmuțeanu.

Recent, jurnaliștii de la impact.ro au aflat cu ajutorul unor documente oficiale, din interiorul sistemului judiciar, că tatăl politicianului, Constantin Simion, în vârstă de 61 de ani, a fost implicat în două conflicte la care au participat și oameni ai legii, aceștia fiind vătămați corporal de tatăl liderului AUR.

Astfel, s-a aflat că tatăl lui George Simion a bătut 5 polițiști, la interval de câteva luni. Primul scandal care s-a finalizat cu agresiune fizică a avut loc pe 5 septembrie 2016, atunci când bărbatul a agresat doi polițiști de la Secția 11, iar a doua oară, pe 15 aprilie 2017, atunci când inculpatul a bătut trei polițiști de la Secția 13.

Agresiv pentru că nu i s-au mai vândut băuturi alcoolice

Cu privire la prima abatare comportamentală, procurorul Silviu Ene, de la Parchetul de pe lângă judecătoria Scetorului 3, a explicat că subsemnatul Constantin Simion, aflat într-un bar din zona Pieței Albina din București, a devenit recalcitrant pentru că nu I s-a mai oferit băutură de la bar, având în vederea starea de ebrietate în care se afla.

“În jurul orelor 12.45, persoanele vătămate-agent șef adjunct A și agent principal B (toate numele din dosar nu vor fi publicate acum) din cadrul Secției 11 Poliție-Biroul Ordine Publică, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost solicitate de către Dispecerat să se deplaseze pe Aleea Râmnicu Vâlcea, nr. 3, în zona Pieței Albina din București, întrucât era reclamat faptul că la un bar o persoană a devenit reclacitrantă întrucât nu i se mai oferă băuturi alcoolice.

După ce s-au deplasat la fața locului, au luat legătura cu C, o reprezentantă a barului care le-a spus (polițiștilor, n.r.) că o persoană de sex masculin în stare de ebrietate dorea să i se ofere băuturi alcoolice, însă nu a mai fost servită având în vedere starea acestuia. Deoarece bărbatul la care se făcea referire nu a fost găsit la fața locului, polițiștii au plecat din zonă și s-au întors după cinci minute când au fost informați că persoana reclamată a revenit la bar și face gălăgie întrucât dorea să consume băuturi alcoolice.

A mințit cu privire la identitatea sa și a lovit doi agenți de poliție

„Organele de poliție s-au deplasat din nou la această adresă iar angajații localului l-au indicat pe Simion Constantin ( tatăl lui George Simion, n.r.), ca fiind cel care făcea scandal, astfel că inculpatul a ieșit împreună cu politiștii afară din bar și le-a dat de mai multe ori date inexacte referitoare la identitatea sa, motiv pentru care a fost invitat la sediul Secției 11 Poliție și a urcat de bună voie pe bancheta din spate a autospecialei condusă de agentul de Poliție B, lângă A, ce se afla poziționat în spatele șoferului. Pe drumul către Secție inculpatul a devenit recalcitrant, adresând injurii și amenințări politiștilor și l-a lovit pe A, astfel că s-a procedat la încătușarea sa.

Dupa ce a fost introdus în sediul Secției 11 Poliție (iar la un moment dat i-au fost scoase cătușele întrucât părea că se liniștise, Constantin Simion a lovit persoana vătămată, A, la nivelul tibiilor cu picioarele de mai multe ori, iar când acesta s-a dezechilibrat a lovit-o cu pumnul la nivelul feței, în arcada din partea dreapta, provocându-i o plagă deschisă, fapt în urma căruia A a necesitat un număr de 7-8 zile de ingrijiri medicale. În aceleași împrejurări, inculpatul a lovit cu picioarele în zona tibiilor, de mai multe ori și pe agentul B, având o atitudine turbulentă în continuare”, a fost menționat în dosarul său.

Constantin Simion, un alt conflict violent cu Poliția

De data aceasta, în aprilie 2017, bărbatul a fost reținut de Poliție după ce o doamnă de la Lidl ar fi apelat la 112 pentru a-l reclama, în urma unei altercații. Incidentul a fost descris într-o declarație de către un martor care a participat la evenimente.

„Pe data de 15.04 2017 mă aflam în spatele blocului și am văzut inculpatul care venea dinspre Lidl înjurând și tipând. Înțelesesem că a avut o altercație cu o doamnă de la Lidl, aceasta sunând la Poliție, iar Poliția îl căuta printre blocuri, în zonă. L-au găsit și acesta a început să-i jignească pe polițiști. I-au cerut să se legitimeze, iar inculpatul a refuzat. Polițiștii au vrut să-l ia la Secție. Inculpatul a refuzat, l-a apucat pe unul din polițiști de cămașă și l-a lovit cu capul în față, iar pe celălalt l-a lovit în arcadă. Apoi, pe primul polițist l-a întins și l-a fixat pe capota mașinii de poliție. Precizez că polițiștii nu l-au lovit pe inculpat (Constantin Simion, tatăl liderului AUR, n.r.)”, potrivit impact.ro.

Tatăl lui George Simion a primit o amendă uriașă și despăgubiri pentru polițiștii agresați

În urma celor întâmplate a urmat trimiterea în judecată a bărbatului și condamnarea sa. Din fericire, acesta nu a primit pedeapsă cu închisoarea, însă a primit o amendă în valoare de 5.300 de lei. Pe lângă aceștia, Constantin Simion a fost obligat să achite unui polițist agresat daune morale 2000 de lei și altuia, 1000 de lei. Potrivit sursei citate, fiica bătăușului și sora liderului AUR este judecătoare chiar la Judecătoria unde Constantin Simion a fost scăpat de o posibilă condamnare la închisoare.

Urmăriți Playtech.ro și pe