Cel mai râvnit loc de muncă. Primeşti 32.000 de lei pe lună pentru un lucru pe care îl face toată lumea

Cel mai râvnit loc de muncă. Primeşti 32.000 de lei pe lună pentru un lucru pe care îl face toată lumea
Care este cel mai ravnit loc de munca

Acesta este poate cel mai râvnit loc de muncă din lume. Primeşti 32.000 de lei pe lună pentru un lucru pe care îl face toată lumea, însă pe bani mulți. Așadar, despre ce loc de muncă incredibil este vorba, vedeți în rândurile de mai jos ale acestui articol.

Salariu de 6500 de dolari pe lună. Ce trebuie să facă salariatul pentru acești bani. Este o plăcere

V-ați întrebat vreodată cum ar fi să mâncați dulciuri gratis și să fiți plătiți regește pentru asta? Sună ca un vis frumos pentru mulți, însă slujba este cât se poate de reală. O companie canadiană de bomboane caută să angajeze o persoană pentru a degusta diverse soiuri de dulciuri.

Candy Funhouse, un retailer online de produse de cofetărie care are în catalogul său de la batoane de ciocolată la bomboane gumate, de curând, a anunțat că angajează o persoană pentru postul de ofițer șef de bomboane.

Angajatul poate să muncească de acasă

Asta înseamnă că au nevoie de un angajat pe post de degustător de bomboane, care va primi 78.000 de dolari pe an (100.000 de dolari canadieni). Culmea, angajatul nici nu va trebui să se deplaseze la muncă, ci va putea degusta dulciurile de acasă.

Ofițerul-șef de bomboane va fi cel care va coordona ședințele din cadrul companiei și va fi degustătorul principal.

Mii de candidaturi au fost primite

Câteva mii de candidați au aplicat deja pentru postul respectiv, care a fost postat pe LinkedIn în luna iulie, a anunțat directorul executiv al firmei angajatoare, Jamal Hejazi. Acesta a dezvăluit că a rămas surprins de numărul enorm de aplicații și de videoclipurile primite cu familii întregi care au spus că se „sacrifică” să împartă sarcinile de degustare și salariul.

„Imaginați-vă cele mai bune amintiri în jurul bomboanelor, pe care le aveți în fiecare zi la serviciu”, a spus Jamal  Hejazi.

Candy Funhouse, vânzări de 15 milioane de dolari în 2021

Firma Candy Funhouse, cu sediul în afara Toronto, este condusă de patru frați cuprinse între vârste de 20 și 30 de ani, care au crescut în zonă și ai căror părinți administrau magazine de gogoși și un restaurant local.

„Fratele meu, Mo, a fondat-o în 2018, iar mama mea era angajatul nr. 2”, a spus Jamal Hejazi, adăugând că el și o soră mai mică și un frate s-au alăturat ulterior companiei. Nu în ultimul rând, vânzările din anul 2021, stimulate substanțial de pandemie, au fost „puțin sub 15 milioane de dolari. Nu glumesc”, a mai spus Jamal Hejazi.