03 sept. 2023 | 00:28

„Mă deranjează atitudinea jucătorilor, o să luăm anumite decizii”. Laurențiu Reghecampf anunță măsuri dure, după meciul FCSB – Universitatea Craiova 3-0

News
„Mă deranjează atitudinea jucătorilor, o să luăm anumite decizii”. Laurențiu Reghecampf anunță măsuri dure, după meciul FCSB - Universitatea Craiova 3-0

Laurențiu Reghecampf și-a criticat dur jucătorii, după meciul FCSB – Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor i-a avertizat că vor fi multe schimbări în lot și a dezvăluit că acest proces a început cu Jovan Markovic și George Cîmpanu, fotbaliști care au fost lăsați acasă din cauza faptului că au jucat slab în meciul cu Farul și care nu au dat randament la antrenamentele din această săptămână.

Laurențiu Reghecampf, mesaje dure după meciul FCSB – Universitatea Craiova 3-0

Universitatea Craiova s-a făcut de râs în Ghencea și a pierdut cu 3-0 duelul cu FCSB, din etapa cu numărul, opt din SuperLiga României. Soarta meciului s-a decis în prima repriză, după dubla lui Darius Olaru, din pasele lui Octavian Popescu și reușita lui Radunovic.

Pentru Laurențiu Reghecampf a fost partida cu numărul 200 în prima ligă din România, dar această sărbătoare i-a fost stricată de prestația jucătorilor. Antrenorul oltenilor a dezvăluit că i-a lăsat acasă pe George Cîmpanu și Jovan Markovic, supărat pe modul în care s-au pregătit, și a avertizat că vor mai fi și alte schimbări.

„Am avut multe mingi pierdute, primim goluri din posesia noastră. Foarte slabi am fost. Am multe lucruri care îmi vin în cap şi trebuie să le ordonez cumva, să analizăm, dar sunt foarte multe momente când arătăm ca o echipă normală, nu arătăm ca o echipă care vrea să câştige.

Trebuie să fac şi eu o analiză, poate nu am ales cei mai buni jucători în primul 11. Unii jucători trebuie să pună mai mult suflet pentru ceea ce fac. Nu vreau să dau vina pe nimeni. Am pierdut ca o echipă, trebuie să ne revenim împreună. Sunt lucruri pe care le vom analiza. Am încercat să improvizăm anumite aspecte, dar nu a funcţionat.

Cel mai tare mă deranjează atitudinea, nu faptul că primim goluri foarte uşor. Este şi vina mea. Le-am spus foarte multe lucruri la pauză, e un moment când trebuie să luăm nişte decizii privind randamentul jucătorilor la antrenamente, la meciuri. Dacă putem să mai aducem câţiva jucători, o vom face. Markovic şi Câmpanu n-au făcut parte din lot, am decis să-i lăsăm acasă după meciul cu Farul”, a declarat Reghecampf la finalul meciului.

Andrei Ivan, devastat de prestația jucătorilor de la Universitatea Craiova

Jucătorii de la Universitatea Craiova și-au găsit foarte greu cuvintele la finalul partidei. Andrei Ivan a explicat cel mai bine cum s-a văzut de pe teren prima repriză.

„Chiar nu-mi găsesc cuvintele. Am făcut o primă repriză foarte slabă, am luat trei goluri ca niciodată, nu cred c-am luat vreodată atâtea în prima parte. În cea de-a doua ne-am creat ocazii, dar nu am reușit să marcăm”, a declarat Andrei Ivan.

FCSB are 18 puncte după șapte etape și a urcat pe primul loc, Universitatea Craiova a ajuns pe poziția a patra cu 14 puncte.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Rețeta pe care o adoră Ion Iliescu. Are un sos special
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să se spargă. Greșeala majoră pe care o fac multe gospodine
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro