Cel mai mare secret despre Prințesa Diana. Motivul pentru care purta mereu două ceasuri

Secretul pe care puțini îl știu

A rămas de neuitat în inimile tuturor celor cu care a interacționat sau care pur și simplu citeau despre ea în ziare. Căldura cu care își întâmpina interlocutorii a rămas și ea legendară. Eleganța stilului ei vestimentar e, de asemenea, de neuitat. Dar „prințesa inimilor” avea un secret pe care foarte puțini îl știau.

Motivul simpatic pentru care făcea asta

Noncoformistă, pentru cerințele rigide de la Buckingham, Prințesa Diana a avut un obicei mai ciudat. Purta două ceasuri deodată și oamenii nu înțelegeau de ce se întâmpla asta. Explicația e simplă: ceasurile nu erau neapărat destinate să fie vizibile, dar acest lucru se întâmpla, pentru că Lady Di nu purta mănuși. Considera că asta o ține departe de oamenii cu care vine în contact.

Prima oară, Lady Di s-a afișat cu două ceasuri în timp ce îl susținea pe Charles, proaspătul ei soț, în 1981, la un meci de polo. Ceasul subțire, de aur, era al ei, iar celălalt era al lui Charles. Era modul ei de a-i purta noroc soțului ei.

Ceasurile misterioase ale Prințesei Diana și ce reprezentau ele
Ceasurile misterioase ale Prințesei Diana și ce reprezentau ele

Nefericită în dragoste și în familie

E un gest care vine de demult, când fetele legau curele de coiful cavalerului lor, un gest simbolic prin care îi arătau că sunt alături de el și că îi țin pumnii. În competiție sau la luptă. Astfel, cavalerii se avântau în luptă cu gândul la iubitele lor.

Lady Di și Prințul Charles nu au avut o căsnicie fericită. Cei doi s-au căsătorit mai degrabă din considerente ce țin de obligații sociale. Adevărata iubire a lui Charles a fost dintotdeauna Camilla. Desele escapade ale soțului ei, obligațiile la care o supuneau statutul social, rigorile de la palat i-au provocat Prințesei Diana un vârtej de emoții controversate din care nu s-a putut desprinde niciodată.

Lady Di a murit într-un controversat accident de mașină, în Paris.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI