Cel mai gustos și mai cremos guacamole. Rețeta lui Adrian Hădean

Cel mai gustos și mai cremos guacamole

Celebrul bucătar Adrian Hădean ne învață cum să  facem cel mai gustos și mai cremos guacamole! Rețeta este una simplu de făcut, cu ingrediente puține, dar rezultatul este unul spectaculos.

Iată care sunt ingredientele pentru cel mai gustos guacamole

Adulții vor adora rețeta de guacamole, copiii se vor îndrăgosti la prima gustare, așa că trebuie să puneți la loc sigur rețeta, deoarece veți fi nevoită să o repetați chiar și de două ori pe săptămână.

  • avocado
  • ardei iute/piper/Tabasco
  • zeamă de lime
  • roșii
  • usturoi

Mod de preparare guacamole

“Regula pentru guacamole este: avocado cu ceva iute (piper, ardei iute sau tabasco) plus ceva fresh (zeama de lime) plus ceva care să lege toate aromele (roșii și usturoi).

Cum facem? Scoatem pulpa de avocado din coajă cu o lingură, o punem într-un mojar și adăugăm ceva iute – ardei iute, pipier sau puțin tabasco, apoi ceva fresh – zeamă de lime sau lămâie. Acum legăm toate aromele cu roșii și usturoi.

Aici intervine detaliul secret: de obicei, roșiile și usturoiul se folosesc în stare crudă pentru guacamole, însă noi le vom pune într-o tigaie, cu puțin ulei, sare, un pic de piper sau poate niște fulgi de chilli dacă vreți, și le vom băga la cuptor 10-12 minute. Apoi le adăugăm în mojar și le amestecăm bine cu pistilul”, a dezvăluit Adrian Hădean pe blogul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI