Cel mai dureros secret pe care l-a ținut ascuns Anamaria Prodan față de mama sa. O ducea acolo, dar nu-i spunea adevărul

Cel mai dureros secret pe care l-a ținut ascuns Anamaria Prodan față de mama sa. O ducea acolo, dar nu-i spunea adevărul
Anamaria Prodan i-a ascuns mamei sale că suferă de cancer

Anamaria Prodan a ținut ascuns mult timp un secret dureros. Vedeta a aflat prima că mama sa suferă de cancer la pancreas, dar nu a vrut ca aceasta să afle. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche și-a dus mama în Cuba pentru a face analize medicale amănunțite, dar i-a spus că va merge acolo în vacanță. Ca să o convingă, a mers și ea împreună cu mama sa.

Anamaria Prodan i-a ascuns mamei sale că suferă de cancer

Soția lui Laurențiu Reghecampf știa deja de un an că mama ei suferă de cancer la pancreas, dar nu a vrut ca cea care i-a dat viață să afle. Impresiara și-a luat mama și a dus-o în Cuba, spunându-i că vor merge împreună la o clinică de înrumusețare. De fapt, Anamaria Prodan și-a dus mama la una dintre cele mai bune clinici medicale pentru a face o serie de analize amănunțite.

„Anamaria nu a vrut să îi spună mamei sale că suferă de o maladie gravă la pancreas. Fără să știe Ionela Prodan, prin recomandări, ea a găsit o clinică de specialitate din Cuba și, după ce a discutat cu medicii, și-a convins părintele să meargă într-o vacanță acolo, nicidecum la vreun tratament. Mai mult, i-a zis de  un spital specializat pe înfrumusețare, fiindcă Ionela ar fi refuzat să se supună unor analize în străinătate, și-ar fi dat seama că ar fi ceva în neregulă. Mai mult, pentru a fi cât mai credibilă, Ana i-a spus că va face și ea aceleași investigații, deoarece vrea să arate perfect”, a declarat un apropiat.

Unele surse susțin că Ionela Prodan a murit fără să știe că are cancer. Cântăreața de muzică populară a trecut în neființă pe 16 aprilie 2019, la vârsta de 70 de ani, la Spitalul Elias din București. Anamaria Prodan a fost cea care i-a fost alături zi și noapte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI