10 mart. 2022 | 10:35

Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina. Câți oameni poate să ucidă zilnic: de 8 ori mai mult decât media

News
Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina. Câți oameni poate să ucidă zilnic: de 8 ori mai mult decât media
Un lunetist celebru a ajuns în Ucraina. Câți oameni poate să ucidă zilnic?

Un lunetist cunoscut în toată lumea a ajuns deja în Ucraina. Acesta este la bază un informatician franco-canadian și vine acum în ajutorul poporului ucrainean pentru a lupta contra forțelor ruse, anunță presa internațională. Ce poreclă are și care sunt recordurile pe care a reușit să pună mâna? „Trebuie să ajut pentru că oamenii de aici sunt bombardaţi”, spune el.  Câți oameni poate să ucidă pe zi?

Cel mai cunoscut lunetist a ajuns în Ucraina: ce recorduri deține și câți oameni poate să ucidă zilnic?

Cel mai cunoscut lunetist din lume sare în ajutorul Ucrainei. Bărbatul este cunoscut sub numele de Wali și este considerat un adevărat specialist. Cu toate astea, la bază este un informatician fraco-canadian. Acesta și-a câștigat porecla între anii 2009 și 2011, în timpul petrecut în Afganistan ca parte a unității de elită JTF-2.

De asemenea, lunetistul a reușit un record de ucidere de la distanță, de aproximativ 3.5 km. Wali este parte a Regimentului Royal Canadian 22, cu experiență în conflicte din Siria, Afganistan și Irak.

Un lunetist poate ajunge la 5-6 ucideri pe zi, dar acesta ajunge chiar și la 40, motiv pentru care a devenit o legendă în rândul armatei mondiale. Bărbatul a apărut la diverse emisiuni televizate, dar numele lui real nu a fost niciodată făcut public.

Unele din puținele detalii cunoscute despre el este că este căsătorit și are un băiețel în vârstă de 1 an. Wali a luat la cunoștință atacurile militare violente ale armatei ruse și a decis să sară în ajutorul ucrainenilor. Acesta susține că trebuie să ajute cetățenii pentru că sunt atacați doar pentru faptul că vor să fie europeni și nu ruși.

„Trebuie să ajut pentru că oamenii de aici sunt bombardaţi doar pentru că vor să fie europeni şi nu ruşi”, a spus „Wali”.

Ajutor pentru Ucraina

Amintim faptul că Ucraina a solicitat țărilor europene ajutor militar și defensiv încă din primele zile ale războiului. Problema livrărilor de arme către Ucraina rămâne un subiect destul de controversat, mai cu seamă după ce liderul de la Kremlin a făcut o listă cu țările care au ajutat țara condusă de Zelenski.

Ministrul luxemburghez de Externe, Jean Asselborn, a declarat că este “greșit să le spui oamenilor că superioritatea militară a Rusiei asupra Ucrainei poate fi echilibrată prin trimiterea de arme”.

După ajutorul oferit, Kremlinul a acuzat Uniunea Europeană de comportament ostil față de Rusia, afirmând că livrările de armament către Ucraina sunt periculoase și destabilizatoare.

„Aprovizionarea cu arme și muniții pe teritoriul Ucrainei, din punctul nostru de vedere poate și va deveni un factor extrem de periculos și destabilizator, care în niciun caz nu va contribui nici la stabilitate în Ucraina, nici la restabilirea ordinii”, a declarat Peskov, citat de agenția rusă TASS.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro