Secretul desertului cu mere care poate fi consumat zilnic, fără nicio grijă. Are doar 50 de calorii

Secretul desertului cu mere care poate fi consumat zilnic, fără nicio grijă. Are doar 50 de calorii
Cum prepari cel mai bun desert cu mere

Prăjiturile cu mere sunt la mare căutare în această perioadă. Românii deja sunt curprinși de spiritul sărbătorilor, așa că vor să încerce rețete perfecte pentru sezonul răcoros! Un desert cu aceste fructe o să îți mulțumească toată familia. În plus, îl poți consuma în fiecare zi!

Rețetă pentru desert cu mere. O să te surprindă

Îți dorești ca toată familia ta să fie atrasă de mireasma irezistibilă pe care o are prăjitura cu mere? În plus, visezi la un desert pe care îl poți mânca în fiecare zi fără să te confrunți cu probleme? Silueta ta nu o să aibă de suferit! Iată că s-a aflat ce rețetă o să te facă să te lingi pe degete.

Trebuie neapărat să încerci un desert pe bază de mere, ușor de preparat. Nu o să petreci foarte mult timp în bucătărie, iar cei dragi o să îți mai ceară o porție! Poți să faci cea mai bună prăjitură pentru iarnă fără prea mult efort. Nu o să te mai saturi de această rețetă de succes, potrivită pentru sărbători!

De ce ingrediente o să ai nevoie. Desertul este simplu și se prepară ușor

O să ai nevoie de 500 de grame de piure de mere, 2 lingurițe de gelatină instant, scorțișoară și 200 de ml de apă caldă. Ingredientele se află la îndemâna oricui, așa că prăjitura cu fructe nu este una costisitoare. De asemenea, cele mai simple rețete sunt și cele mai gustoase, amintindu-ne de copilărie.

Începe prin a dizolva gelatina în apă caldă. Trebuie să amesteci bine până când ingredientul este incorporat. Este necesar să folosești o lingură, poate chiar una de lemn pentru ca procesul să fie realizat într-un mod cât mai corect. Ulterior, pune piureul de mere într-un castron, potrivit stiridiaspora.ro.

Tot ce trebuie să știi despre desertul cu mere

Adaugă gelatina dizolvată și amestecă ingredientele cu ajutorul unui tel timp de aproximativ 5 minute. Compoziția obținută trebuie să fie împărțită în boluri. Nivelează suprafața și lasă recipientele în frigider pentru aproximativ o oră. Nu uita de acest pas, altfel prăjitura ta nu o să iasă perfect!

În momentul în care desertul este gata, îl poți scoate din frigider și orna cu scorțișoară. Te poți răsfăța cu o porție generoasă de prăjitură ori de câte ori simți nevoia, mai ales pentru că acest preparat are doar 50 de calorii. De asemenea, copiii o să îl adore, așa că trebuie să profiți imediat de rețeta inedită!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI