Cel mai cool selfie nu include vreo vedetă, dar a făcut înconjurul lumii

Cel mai cool selfie nu include vreo vedetă, dar a făcut înconjurul lumii

De-a lungul anilor, au existat mai multe selfie-uri care au devenit virale și au făcut valuri pe rețelele sociale. Niciuna dintre ele nu este însă la fel de specială precum cele de mai jos.

Fotografiile de mai jos sunt promovate ca fiind cele mai cool selfie-uri din toate timpurile. Motivul principal are legătură cu unicitatea circumstanțelor în care au fost imortalizate, dar și cu atitudinea unor gorile care s-au lăsat fotografiate de parcă ar fi fotomodele pe Instagram. 

coolest selfie

Realizarea unui selfie care să devină viral reprezintă o artă. Este foarte important să creezi echilibrul perfect dintre un un cadru spectaculos și una sau mai multe persoane care să se uite către cameră. Postura incorectă poate distruge un cadru impresionant. Dacă faci un scroll prin fluxurile de Instagram al unor vedete, s-ar putea să nu dureze foarte mult până prinzi secretul.

Indiferent cât înveți și pe unde ajungi în lumea aceasta, niciodată nu vei face însă un selfie precum cel de mai jos. Gorilele din cadru au fost fotografiate împreună cu un luptător împotriva braconajului în cadrul Parcului Național Virunga din Republica Democratică Congo. Cele câteva cadre pe care le găsești online de la Virunga ilustrează perfect relația de prietenie dintre gorile și oamenii care încearcă să le apere de braconieri.

Parcul Național Virunga face parte din patrimoniul global UNESCO și se ascunde printre pădurile impresionante din Congo. În ultimii ani, acel spațiu a fost în pericol din cauza conflictelor din regiune, cât și a vânătorilor ilegali în căutare de trofee impresionante. Aproximativ 600 de pădurari sunt angajați cu normă întreagă la Virunga pentru a proteja zona și animalele speciale din zonă, precum gorilele din imaginile alăturate. Ele fac parte dintr-o specie pe cale de dispariție intitulată Gorile de Munte. Numele celor două gorile imortalizate sunt Ndakasi și Matabishi. Merită reținută și descrierea inspirată a imaginii de mai jos. ”O altă zi la birou…”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI