Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinți. Cum a ajuns Anca Dumitra la BBC

Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinți. Cum a ajuns Anca Dumitra la BBC
Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinți. Ce a jucat Anca Dumitra și cum a ajuns la BBC?

Anca Dumitra a pus mâna pe un rol aparte față de ceea ce a putut să joace până acum. Celebra actriță din las Fierbinți a fost distribuită într-o drama care va urma să fie difuzată pe postul britanic BBC. Ce personaj „deocheat” interpretează?

Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinți

Frumoasa actriță din cel mai iubit serial de comedie a avut parte de o experiență deosebită în 2018, după ce a pus mâna pe un rol mai „deocheat”. Anca Dumitra este parte a distribuției dramei difuzate pe BBC Two. Partenerul său de platou va fi chiar irlandezul Irlandez Allen Leech, cunoscut dintr-un alt serial celebru, „Downton Abbey“. Pelicula are ca temă de bază sclavia sexuală din Marea Britanie modenră, conform Press Association, citată de News.ro.

În cadrul filmului, Anca o va interpreta pe Ana, o tânără femeie din România care este răpită de pe o stradă din Londra, iar Leech va fi un investigator. Femeia este traficată în Irlanda și folosită ca sclav sexual în numeroase bordeluri. Filmul se numește „Doing Money“ și este inspirat după fapte reale. Anca Dumitra a declarat, pentru BBC, despre personajul său că: „Ana este cu adevărat o persoană remarcabilă, cineva care a supravieţuit unui abuz nesfârşit cu determinare şi curaj, o eroină din viaţa reală. Am fost profund emoţionată de povestea ei şi este o onoare să o interpretez“.

Cel mai controversat rol al Ancăi Dumitra. Ce personaj interepretează în filmul Doing Money?
Cel mai controversat rol al Ancăi Dumitra. Ce personaj interepretează în filmul Doing Money?

„Este un privilegiu să-l joc“

Leech, care i-a dat viață lui Tom Branson, a afirmat că: „Experienţa Anei străluceşte ca o lumină asupra adevărului şocant al traficului de fiinţe şi sclaviei în Marea Britanie. Dougie Grant a fost unul dintre poliţiştii-cheie care au luat parte la investigaţia originală. Este un privilegiu să-l joc“. Pe lângă rolul în trhrillerul de 90 de minute, Ana mai are alte două mari filme de referință: “Copilăria lui Icar” și “Oase pentru Otto”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI