Cel mai bun oraș din Europa în care să trăiești. Surpriză uriașă, unde te poți muta din România

Cel mai bun oraș din Europa în care să trăiești. Surpriză uriașă, unde te poți muta din România
Cum a fost realizat topul

Mulți români aleg să plece din țară și nu stau prea mult pe gânduri când vine vorba despre orașul în care urmează să locuiască, mulți preferând orașe precum Londra, Madrid sau Berlin.  Există câteva orașe din lume în care traiul este ideal și toată lumea și-ar dori să locuiască acum.

Unde se trăiește cel mai bine în Europa

Faptul că pandemia i-a făcut pe mulți să lucreze de acasă, relocarea a devenit un lucru obișnuit.

Un site din Marea Britanie a făcut un studiu privind cele mai bune orașe din lume în care să trăiești.

Austin a fost pe primul loc, iar asta datorită temperaturii medii și a salariului mediului de 3.984 de lire. În acest loc, și viteza internetului este bună, de 87,5 Mbps.

Cele mai populare orașe din lume

Următorul cel mai popular oraș din lume este Tokyo, pentru că are multe restaurante și parcuri, dar și pentru speranța mare de viață, care se ridică la 84 de ani

Aici, salariul mediu lunar este de 3.147 lire sterline sau 4.248 dolari.

Următoarele locuri în top sunt ocupate de orașe precum Dubai, Los Angeles, Abu Dhabi, Miami, Muscat, Oman, San Francisco, Las Vegas, Manama, Bahrain, Doha, Washington DC, Istanbul, Bangkok, Sao Paulo, Chicago, Alicante, Valencia și Cape Town, scrie știridinlume.

Și orașe americane precum New York City sau Boston fac parte din cele mai bune locuri în care să trăiești.

Site-ul a restrâns orașele la o listă de 84 de locuri și s-au strâns date privind prețurile proprietăților, spații verzi, speranță de viață, viteza de internet și restaurante.

Basel a fost pe primul loc, iar costul anual al vieții este în medie de 53.748 de lire sterline sau aproximativ 72.573 de dolari, urmat de Zurich, unde este de 53.458 lire sterline.

Istanbulul a fost cel mai accesibil oraș, cu un cost anual al vieții de 12.753 de lire sterline, urmat de Buenos Aires cu 13.802 lire sterline.

Pentru cei mai friguroși, Dubaiul este cel mai atrăgător, având o medie de 28 de grade și precipitații scăzute, urmat de Abu Dhabi, care are o temperatură medie de 27 de grade și puține precipitații.

Doha, Abu Dhabi și Dubai sunt cele mai bune orașe de coastă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI