Cei mai tineri bogătași ai României. Cine sunt oamenii care au făcut averi uriașe până la 37 de ani

Cei mai tineri bogătași ai României. Cine sunt oamenii care au făcut averi uriașe până la 37 de ani
Cei mai tineri bogătași ai României. Cine sunt oamenii care au făcut averi uriașe până la 37 de ani

Chiar dacă încă nu au împlinit vârsta de 40 de ani, la noi în țară sunt și tineri milionari în euro care învârt afaceri bănoase. Iată care sunt cei mai tineri bogătași ai României care au făcut averi uriașe până la vârsta de 37 de ani. Chiar dacă între timp ei au trecut de acest reper al etății, trebuie subliniat faptul că o importantă parte din avere au strâns-o până la această vârstă.

Cei mai tineri bogătași ai României – averi uriașe

Potrivit celor de la ziare.com, în urmă cu aproape un deceniu, cei mai tineri bogătași de la noi din țară, care au făcut au averi impresionante până la 37 de ani și care erau în topul tinerilor cu averi fabuloase și cu afaceri de succes, se numărau următorii:

 • Iustin Paraschiv – potrivit materialului editat de către revista Capital, intitulat: Top 300 Cei mai bogați români, averea acestuia ar fi fost evaluată la 65-70 milioane de euro. 
 • Sebastian Ghiță – în vârstă de 42 de ani, Sebastian Ghiță se afla în urmă cu 9 ani pe cel de-al doilea loc în top. El avea o avere care era estimată la 130 de milioane de euro și este fost patron al site-ului eMag.
 • Lucian Apostol – pe locul al treilea se afla Lucian Apostol, a cărui vârstă este astăzi de 46 de ani, patronul de la Kosarom. Averea acestuia era estimată la 80 de milioane de euro.
 • Iulian Stanciu Iulian Stanciu în vârstă de 46 de ani este unic acționar al Network One Distribution, care a funcționat în urmă cu 10 ani sub numele de Asesoft Distribution. Averea acestuia era estimată la 95-100 milioane. Astăzi acesta este unul dintre cei mai bogați români și este CEO Emag.

Cei mai tineri bogătași ai României – alți tineri până în 40 de ani cu averi impresionante

 • Camelia și Corina Voiculescu – în vârstă de 36, respectiv 38 ani dețin Antena TV Group, precum și afaceri în: comerț, agricultură, industrie. Averea acestora este estimată la 600 – 650 milioane.
 • Ionuț Negoiță – în vârstă de 38 de ani, deține Pro Confort. Averea acestuia este estimată la suma de 170 – 180 milioane de euro.
 • Dan Ștefănescu –  în vârstă de 38 de ani deține Gersim Impex. Averea acestuia este estimată la 30 – 32 milioane de euro.
 • Veronica Drăgan – în vârstă de 39 de ani deține Veroniki Holding, fost Butan Gas. Averea acesteia este estimată la 400 – 450 milioane de euro.
 • Mihai Trufan – în vârstă de 39 de ani deține Metaleuroest. Averea acestuia este estimată la 82 – 85 milioane de euro.
 • Orlando Szasz – în vârstă de 39 de ani deține Renania. Averea acestuia este estimată la 32 – 33 milioane de euro.

Iată și topulul celor mai bogați români în 2020

Forbes evaluează averile celor mai bogați oameni de afaceri din țară și îi include într-un top. Metodologia de calcul utilizată de cei de la Forbes, are la bază multiplii medii pentru cifra de afaceri furnizați de Deloitte România, precum și alte informații cum ar fi: profilul net, capitaluri proprii și seturi de coeficienți, obținute de pe site-uri oficiale precum: Ministerul Finanțelor și Registrul Comerțului și din bazele de date ale portalului termene.ro.

Potrivit site-ului forbes.ro, topul primilor 10 celor mai bogați români din anul 2021, arată în felul următor:

 1. Daniel Dines, 7,7 mld. lei
 2. Dragos și Adrian Pavăl, 7,5 mld. lei
 3. Ion Țiriac, 6 mld. lei
 4. Anastasia Soare, 2,3 mld. lei
 5. Zoltan Teszari, 1,9 mld. lei
 6. Radu Dimofte, 1,5 mld. lei
 7. Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, 1,4 mld. lei
 8. Familia Talpeș, 1,4 mld. lei
 9. Anca Vlad, 1,3 mld. lei
 10. Iulian Dascălu, 1,2 mld. lei.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI