Cei mai ghiduși papuci de mireasă sunt niște teniși: de ce au fost creați de Converse

Cei mai ghiduși papuci de mireasă sunt niște teniși: de ce au fost creați de Converse

În cazul în care pui accent pe confort și relaxare în ziua nunții, din poziția de mireasă, s-ar putea să cochetezi cu ideea achiziției unei perechi de teniși Converse, ediția de nuntă.

Într-un mod ciudat, dar nu foarte, Converse a inițiat o campanie de marketing foarte interesantă pentru cea mai nouă pereche de teniși albi ai companiei. În mod previzibil, aceștia pot fi purtați în orice set de circumstanțe. Pe partea de design și execuție însă, au fost meniți pentru o mireasă pusă pe distracție.

În mod tradițional, miresele fac investiții semnificative în pantofi sau sandale pentru cea mai importantă zi din viața lor, chiar și dacă respectiva pereche de încălțăminte nu se va vedea în nicio fotografie. Motivul din spate are legătură cu faptul că nouă din zece rochii de mireasă sunt până în pământ. Ca urmare, nu ar fi cea mai excentrică mutare să-ți cumperi niște teniși de mireasă, mai ales că au fost creați pentru acea zi memorabilă.

converse-tenisi nunta

Descrierea noii perechi de încălțăminte, în comunicatul oficial, este una cât se poate de clară. Producătorii chiar sunt optimiști că vor face valuri printre mirese.

”Construiți cu cea mai nou și mai inovativă tehnologie pentru papuci, Converse sunt realizați pentru a fi purtați întreaga zi, ca să poți dansa până târziu în noaptea nunții în confort deplin. Spune da cu stil și alege silueta care ți se potrivește pentru ziua cea mare, cu talpă subțire sau groasă, eventual, optează pentru un pic de înălțime suplimentară cu silueta noastră suplimentară pentru femei.

De la teniși albi de nuntă până la teniși care strălucesc și sclipesc, alege dintr-o selecție variată pentru a echipa pe toată lumea, de la mireasă și mire, la domnișoare de onoare și cavaleri de onoare. Vrei ceva unic doar pentru tine? Personalizează-ți o pereche de teniși prin intermediul Converse by You.”, se arată în documentul care însoțește lansarea noii linii.

În mod autentic, nu știu câte mirese ar fi deschise către o distanțare atât de mare de la tradițional. Ar fi însă un pas interesant în direcția bună.

 

View this post on Instagram

 

“Hey, I put some new shoes on. And suddenly everything is right. I said, hey I put some new shoes on. And everybody’s smiling, it’s so inviting. Oh short on money but long on time. Slowly strolling in the sweet sunshine.” . . . A new pair of kicks and then your off to marry the love of your life. I just loved @melinda_bikini_fit . Bridal style. The rose gold converse with her simple lace dress was just perfect for her relaxed spring wedding at @sylvansidefarm . And her groom had matching converse, how sweet it that! . . . What will/ did you wear on your feet for your big day? . . . #stephanieleighphotodesign #bride #loveloudoun #weddinginspo #weddingsinloudoun #loudounweddings #loudouncounty #vaweddingphotographer #virginiaweddingphotographer #virginiabride #virginiawedding #dcweddingphotographer #dcbride #mdweddingphotographer #eastcoastwedding #eastcoastweddingphotographer #loudouncountyphotographer #barnwedding #thatlighttho #thehappynow #weddingphotography #converseweddingshoes #newkicks #rosegoldsneakers #weddingshoes #rosegoldwedding

A post shared by Stephanie Leigh Photo Design (@stephanieleighphotodesign) on

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI