Cei doi frați din imagine au ajuns pe culmile succesului. El a spart toate topurile muzicale din România, îți dai seama cine sunt?

de: Ștefan R. Apostol
06 06. 2024

Astăzi cei doi frați din imagine au ajuns pe culmile succesului. El a spart toate topurile muzicale din România, iar ea are o carieră de succes, de parte de țară. Îți dai seama cine sunt?

Îți dai seama cine sunt cei doi frați din imagine?

Pe 9 august băiețelul din imagine va împlini 25 de ani, și să nștea în frumosul oraș din Moldova, Iași, la fel și micuța din imagine, sora sa, care astăzi locuiește în îndepărtatul Dubai.

El pleca de acasă în perioada adolescenței, în încercarea de a-și construi o carieră, lucru care de altfel s-a și întâmplat, iar ulterior el a spart toate topurile muzicale din România.

Tot nu îți dai seama cine sunt cei doi frați din imagine? Mai ai puțină răbdare, și o să afli.

Cei doi frați din imagine, extrem de discreți cu viața personală, dar plini de talent

Așa cum spuneam băiețelul din imagine are 24 de ani, un succes enorm pe piața muzicală românească, iar din punctul de vedere al vieții personale, deși discret în acest departament, se poate numi un tânăr barbat împlinit, având alături de el o altă frumusețe a momentului.

Devenit celebru la 15 ani, în 2014, pe numele real Mario Gălățanu, avea să apuce pe calea muzicii de la fragerda vârstă de 5 ani, iar la Festivalul Ceerbul de Aur junior și Mamaia Copiilor, la doar 6 ani câștiga premiul întâi, respectiv, locul 2, într-un singur an, 2009.

La doi ani de la acest moment reușește să ajungă în semifinala de la „Românii au Talent”, și tot atunci avea să-l cunoască pe cel ce avea să-i devină mentor, Alex Velea, care în lipsa tatălui plecat în Spania la lucru, alături de soție, avea să-i devină un al doilea tată.

După intrarea sa sub aripa lui Alex Velea, tânărul Mario Fresh avea să cunoască succesul, iar astăzi se poate mândri că piese situate în topurile românești de specialitate. La 17 ani avea să o cunoască pe fiica celebrei Andreea Esca, Alexia Eram, iar de atunci sunt împreună, având o relație bine sudată în toți acești 8 ani.

Raluca Gălățan, sora lui Mario Fresh, are succes în Dubai

Sora celebrului de-acum Mario Fresh, Raluca Gălățan trăiește de ceva vreme în îndepărtatul Dubai, unde se pare că are deja o carieră înfloritoare în Emiratele Arabe Unite.

Raluca și-a construit cariera în domeniul imobiliar, fiind un agent imobiliar de succes, angajată la una din cele mai importante companii în domeniu, din Abu Dhabi.

De o frumusețe răpitoare, sora lui Mario Fresh face adevărate furori și pe rețelele de socializare, unde postează relativ constant imagini din călătoriile sale. Dar, la fel ca fratele său, și tânăra Raluca Gălățan este discretă în ceea ce privește viața personală.