Ceea ce vezi îți trădează sensibilitățile: află de ce ți-e frică

Dacă te încântă testele de personalitate, a ajuns online unul mai interesant decât cele pe care le întâmpini de obicei. Construit în jurul imaginii de mai jos, acesta pretinde să-ți dezvăluie de ce ți-e frică.

Există foarte multe tipuri de teste psihologice, a căror utilitate variază semnificativ. Un lucru este însă sigur, acestea dezvăluie o parte din personalitatea ta. O categorie specială de astfel de teste este intitulată ”Projection Tests” sau teste de proiecție. Ideea de ”proiecție” pleacă de la faptul că ceea ce simți în sufletul tău se reflectă în ceea ce vezi. Practic, conținutul imaginii din fața ochilor ajunge de fapt să fie o proiecție a personalității tale.

Dacă am lămurit acest aspect al ecuației, privește pentru câteva momente imaginea de mai jos și reține ceea ce îți sare în ochi pentru prima oară. Cu ce rămâi după câteva momente din acest cadru. Acel element vizual spune ceva despre tine.

Dacă ai văzut fetița, acela reprezintă un semn al faptului că încerci să ascunzi niște emoții din copilărie care sunt foarte relevante pentru trăirile și fricile tale de acum. Poate fi un eveniment traumatic de când erai foarte mic sau din copilăria pe care ți-o aduci aminte. S-ar putea să te ajuta să petreci un pic mai mult timp cu mama ta.

În cazul în care ai redus întreaga imagine la un craniu, ai tendința de observa lucruri care altora le scapă. Acela este cadrul mare al întregii fotografii. Dintr-un punct de vedere, nici măcar nu face parte din imagine. Dacă vezi craniul, s-ar putea să trăiesc în permanență cu frica că îți moare cineva. Ții foarte mult la cei apropiați și nu ești pregătit din niciun punct de vedere să-i pierzi.

Dacă ai observat fluturele pentru prima oară, ești opimist. Ai speranță pentru viitor. Indiferent câte piedici vei întâmpina în viață, nu-ți vei pierde speranța. În plus, dacă ți-a rămas fluturile în minte, s-ar putea să ai noroc să începi o nouă etapă în viața ta, una mai bună.

Căpșuna este un indiciu al faptului că ești în căutarea unui partener emoțional. Vrei să-ți regăsești inima în cineva. Ar fi bine să încerci să fii mai vulnerabil și să ai încredere în oamenii din jurul tău.

Nu în ultimul rând, dacă te-au atras copacii de pe margini în acest cadru, ești conectat la natură. În același timp însă, rădăcinile copacilor sunt un semn al faptului că rămâi în continuare ancorat într-o problemă care ți-a marcat trecutul. Ești cea mai bună persoană să-ți diagnostichezi problemele emoționale și ai face bine să-ți dedici un pic mai mult timp laturii spirituale.

test personalitate

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI