Cea mai simplă soluţie care te poate scăpa de costurile uriaşe la gaze iarna. Ce poţi face ca să nu pornească des centrala termică

Cea mai simplă soluţie care te poate scăpa de costurile uriaşe la gaze iarna. Ce poţi face ca să nu pornească des centrala termică
Ce trebuie sa faci si cat de usor este

Românii cu centrale termice pot apela la o soluție ieftină care să îi scape de facturile uriașe.

Cum să scapi de facturi uriașe la gaz

Prețurile la energie au crescut extrem în ultima perioadă, lucru care se simte și pe facturi. Românii încep să plătească mai mult, mai ales dacă au centrală termică.

Dacă ai centrală proprie, există o soluție ieftină care te scapă de costuri uriașe la facturi.

Mai mulți experți britanici au găsit o formulă prin care poți economisi bani lunar dacă ai centrală termică de apartament. Mulți oameni au aplicat deja această metodă pentru a reduce facturile.

Norton Finance a dezvăluit soluția simplă pentru cei care au centrale termice de apartament. Este vorba despre izolarea casei, care va duce la facturi mult mai mici la energie electrică și gaze.

Compania spune că metoda presupune folosirea unor dispozitive speciale de excludere, care acționează ca o garnitură ce împiedică pătrunderea aerului rece prin golurile din jurul ușilor, ferestrelor și coșurilor de fum.

Acest lucru duce la consumul mai mic de energie termică și, prin urmare, la reducerea costului de pe facturi.

Soluția simplă și ieftină

Poți economisi în acest fel bani. A ceste dispozitive trebuie asamblate cu grijă. Trebuie doar să le lipești în zonele prin care intră aerul rece. 10 metri de bandă autoadezivă costă mai puțin de 3 lire sterline.

Norton Finance spune că dacă îți izolezi în acest fel casa, ai putea economisi peste 200 de lire lunar la factura de căldură.

În condițiile în care Marea Britanie se confruntă cu o criză energetică, facturile la gaz și electricitate sunt din ce în ce mai mari, așa că experiții caută soluții ieftine și durabile.

Și în România există o astfel de criză, având în vedere că prețul gazelor a atins maximul istoric în august.

Românii cu centrale termice au început deja să dea drumul la căldură, având în vedere că vremea s-a răcit considerabil încă din luna septembrie.

„Există un risc real ca Europa să intre în sezonul de iarnă cu stocuri reduse, ceea ce este de natură să influențeze prețurile.”, au declarat analiștii de la ING pentru Reuters.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI