Cea mai simplă dietă cu varză murată. Cum slăbești în timp record

Cea mai simplă dietă cu varză murată. Cum slăbești în timp record
Dieta cu varză murată. Cum trebuie să procedezi ca să vezi rezultate?

N-ai fi crezut, dar varza murată nu e numai pentru pofticioși și asortată alături de mâncăruri grele, ci și de unele care te ajută să slăbești. Care e dieta cu varza fermentată iubită de români și cum funcționează aceasta? Iată ce program alimentar trebuie să respecți în cele 3 zile în care o ții!

Dieta cu varză murată. Cum funcționează?

Iată că varza murată poate fi pusă în categoria alimentelor care te ajută să slăbești sau să-ți reduci organismul să fie într-un echilibru. Cei mai mulți o au în minte asociată cu feluri care mai de care mai grase tradiționale românești sau călită ori în sarmale. Dacă vrei să pierzi câteva kilograme, poți să încerci cu încredere dieta de doar 3 zile u varză murată. Aceasta te asigură că vei scăpa de cel puțin 2,5 kilograme, conform oamenilor care au încercat-o. Varza murată e plină de fibre alimentare care combat constipația și te ajută să reglezi tranzitul interstinal.

Ziua 1
Consumă pe tot parcursul zilei aproximativ 1 kilogram de varză. Aceasta combate retenția de apă, nu o favorizează.

Ziua 2
Poți reduce cantitatea de varză murată la aproximativ 700 de grame, iar pe lângă mai poți consuma 1 ou fiert la gustarea dintre micul dejun și prânz și mere la masa de prânz. Cina poate să aibă la bază tot varză murată.

Ziua 3
Aici poți combina meniurile din primele două zile. Atenție! Nu e recomandată să fie repetată mai devreme de o lună pentru că nu îți asigură toți nutrienții de care ai nevoie.

Cum funcționează dieta cu varză murată?
Cum funcționează dieta cu varză murată?

Atenționări cu privire la consumul ei

„Deşi este considerată ca fiind un adevărat medicament al naturii şi nu prezintă contraindicaţii, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre zeama de varză acră, şi asta din cauza cantităţii mari de sare care poate înrăutăţi starea de sănătate. Datorită procesului de fermentaţie, zeama de varză este foarte acidă, astfel că dacă ai probleme la nivelul stomacului mai ales gastrită sau ulcer, atunci consumul de varză acră ar trebui evitat. Este posibil ca în unele cazuri organismul uman să resimtă ameliorare dar şi cazuri în acre aceasta să intensifice arsurile la nivelul stomacului”, arată realitatea.net.

Rețete cu varză murată

Rață cu varză murată la cuptor
Cartofi copți de două ori cu salată de varză murată
Varză murată călită cu ouă ochiuri
Curcan învelit în varză murată
Sramale cu varză murată
Sarmale cu ciuperci în varză murată
Ciorbă de pui cu zeamă de varză murată
Varză călită cu ouă ochiuri
Costițe de port învelite în frunze de varză murată
Ciorbă de ouă cu cârnați și zeamă de varză murată

Urmăriți Playtech.ro și pe