Cea mai sănătoasă pizza pe care o poți mânca. Experții au decis: ”N-a făcut rău, niciodată, nimănui!”

Cea mai sănătoasă pizza pe care o poți mânca. Experții au decis: ”N-a făcut rău, niciodată, nimănui!”
Care este cea mai buna pizza de mancat

Să fim serioși, cui nu îi place pizza? Cu peperonni, cu brânză, cu salam, porumb sau chiar și ananas, pentru cei mai nonconformiști, acest preparat specific italienilor a devenit, în scurt timp, și preferatul românilor de pretutindeni. Iar pentru că astăzi, 9 februarie, este Ziua Internațională a Pizzei, nutriționistul Mihaela Bilic ne spune cum putem mânca pizza fără să depunem kilograme în plus.

Cea mai sănătoasă pizza pe care o poți mânca

Fie că este dulce sau picantă, cu ardei iuți sau fără, cu mult salam sau doar puțină brânză deasupra, pizza este cel mai bun pretext de a-ți chema gașca de prieteni la tine acasă, să vedeți un film, sau să ieșiti la o întâlnire cu partenerii voștri, atunci când nu aveți chef să gătiți. Și dacă tot vorbeam de gătit, pizza făcută în casă are un gust senzațional și este mult mai sănătoasă decât cea pe care o comanzi la restaurant. Mai mult de atât, atunci când o prepari chiar tu acasă, marele avantaj este că poți alege singur ce toppinguri vrei să pui peste blat.

Nutriționistul Mihaela Bilic este și ea fan pizza și a ținut să facă public acest lucru. Specialistul în nutriție a postat o fotografie pe contul său de Instagram care i-a făcut pe urmăritorii săi să ofteze de poftă. Mihaela Bilic sărbătorește Ziua Internațională a Pizzei savurând câteva triunghiuri de pizza care, spune ea, „n-au făcut rău niciodată nimănui”.

Ce părere are nutriționistul Mihaela Bilic despre pizza

Fanii au reacționat, imediat, cu sute de inimioare și aprecieri atunci când au privit imaginea pe care nutriționistul a postat-o pe Instagram.

„Pizza este pentru italieni ceea ce este sendvișul pentru englezi: pâine, sos și umplutură/topping după bunul gust al fiecăruia- brânzeturi, legume, pește și carne- toate merg bine pe pizza, împreună sau separate🤪

Dacă ar fi să ne luăm după italieni, cea mai bună pizza e cea simplă, cu sos de roșii, mozarella și un pic de busuioc-totul pus pe un blat dospit cu maia și copt apoi la foc de lemne. Peste ocean pizza s-a transformat în produs de fast-food, iar calitatea/cantitatea ingredientelor și dimensiunea porților o face să fie un pericol pentru siluetă😳

Însă măcar de ziua ei merită să o sărbătorim…2 triunghiuri de pizza n-au făcut rău niciodată, nimănui! P. S. Eu am început sărbătoarea de azi☺️și da, la mine pizza e cu de toate”, a scris nutriționistul Mihaela Bilic pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI