10 mai 2022 | 15:53

Cea mai rece femeie din zodiac. Are inima de gheaţă, nimic nu o poate emoţiona

Horoscop
Cea mai rece femeie din zodiac. Are inima de gheaţă, nimic nu o poate emoţiona
Cea mai rece femeie din zodiac. Are inima de gheata, nimic nu o poate emotiona

Dintre cele 12 native ale horoscopului european, există cinci femei care sunt extrem de periculoase atunci când vine vorba de felul în care se comportă într-o relație amoroasă. Cine sunt cele mai reci native. Ferește-te de ele, se vor răzbuna dacă le vei face vreun rău.

Top 5 cele mai reci femei din horoscopul european

Vărsător

Nativa zodiei Vărsător este, fără îndoială, cea mai rece dintre toate femeile din horoscopul european. Are o privire care te poate îngheța în doar câteva secunde.

Este o personalitate dominantă, puternică și distantă. Nu obișnuiește să spună „te iubesc” și nici nu se roagă de oamenii din jurul ei să o placă.

Femeia Vărsător este tranșantă, atunci când vine vorba de eliminarea persoanelor toxice din viața sa. Este răzbunătoare și pricinoasă, ceea ce înseamnă că nu iartă și nu uită.

Scorpion

Femeia din zodia Scorpion ocupă locul 2 în clasamentul celor mai reci femei ale horoscopului. Reprezentanta aceste zodii de apă este o femeie puternică, independentă și lipsită de orice fel de compromisuri.

Nu stă la discuție cu nimeni și mereu face în așa fel încât totul să iasă conform planurilor sale. Femeia din zodia Scorpion iubește cu intensitate, pasiune și ardoare, iar atunci când este trădată, se transformă în cel mai mare dușman al tău.

Berbec

Femeia din zodia Berbec este una dintre cele mai periculoase native ale horoscopului european. Este colerică, temperamentală și impulsivă. Este obișnuită mereu să aibă controlul absolut asupra relației sale amoroase, ceea ce îi aduce multe discuții și conflicte cu partenerul de viață.

Atunci când este rănită, nativa din zodia Berbec poate deveni rece precum un aisberg și te poate scoate din viața ei în doar câteva secunde, cu 2 vorbe.

Taur

Atunci când vine vorba de personalități domninante, femeia din zodia Taur îi învârte pe bărbați după bunul ei plac. Deși mulți o consideră a fi materialistă, nativa aceste zodii de pământ este o femeie care adoră viața bună, luxul, opulența și banii.

Este independentă și știe ce să facă pentru a obține mereu tot ceea ce își dorește. Nativa din zodia Taur nu crede în suflete pereche sau în iubire eternă, ci mai degrabă în respect, înțelegere și parteneriate.

Fecioară

Nativa zodiei Fecioară este o femeie pragmatică, ambițioasă și perfecționistă. Are o listă de țeluri pe care își dorește să le bifeze, pentru satisfacția personală. Nu este genul de persoană care să-și exprime verbal sentimentele, motiv pentru care este percepută drept o persoană rece și distantă.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Imaginile care au provocat revoltă, în FCSB - Rapid! Medicii făceau semne disperate, jandarmii au folosit scuturile
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ceasiv Iar, ultima redută. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele îi împiedică să înainteze”
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews
REGULA din lege pe care puțini șoferi români o cunosc. EȘTI OBLIGAT să știi asta dacă pleci la drum lung
Capital.ro
Cel mai bun moment pentru plantarea castraveților în grădină. Pași de urmat pentru a avea o recoltă bogată
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Simona Halep S-A RETRAS!
Mediaflux
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro