Cea mai proastă veste pentru Prințul Harry și Meghan Markle. E fără precedent, anunțul din Marea Britanie

Cea mai proastă veste pentru Prințul Harry și Meghan Markle. E fără precedent, anunțul din Marea Britanie
Cea mai proasta veste pentru Printul Harry si Meghan Markle. E fara precedent, anunțul din Marea Britanie

Acuzațiile de rasism ale ducesei Meghan Markle și ale Prințului Harry se pare că nu au fost suficiente pentru a le câștiga ducilor de Sussex un loc pe lista celor „cei mai admirați” oameni în 2021. Interviul celor doi cu celebra vedetă de televiziune Oprah Winfrey a declanșat titlurile colosale și a ajuns la aproape 50 de milioane de telespectatori din întreaga lume în primele două zile de difuzare în martie 2021. Cu toate acestea, Prințul Harry și Meghan Markle au avut parte de o veste proastă.

Meghan Markle, criticată de poporul american

Un singur membru al familiei regale a fost remarcat în top 3 cei mai admirați oameni în 2021. Este vorba despre regina Elisabeta a II-a, care s-a clasat pe locul trei, la două locuri în spatele lui Michelle Obama și unul în fața faimoasei Oprah Winfrey.

Deși Prințul Harry și Meghan Markle au fost menționați pe lista celor mai influenți oameni din 2021 de revista americană Time, cuplul regal a ratat primul loc în fața afaceristului Elon Musk, desemnat personalitatea anului 2021.

Afirmațiile cuplului au făcut înconjorul presei internaționale după interviul șocant din martie 2021, pe care l-au acordat prezentatoarei TV Oprah Winfrey. Discuția vedetei cu ducele și ducesa de Sussex a fost urmărită de aproape 50 de milioane de persoane în doar primele două zile după ce interviul a fost difuzat.

Publicul nu a părut să empatizeze cu Meghan Markle

Publicul din Marea Britanie a părut să se întoarcă împotriva cuplului regal și nu au empatizat cu situația foste actrițe americane Meghan Markle, deși cumnata lui Kate Middleton a mărturisit, atunci, că a avut momente în care s-ar fi gândit inclusiv la sinucidere.

Presa britanică a lansat un contraatac previzibil împotriva ducilor de Sussex, dar câteva luni mai târziu au existat semne că restul lumii ar fi trecut peste interviul șocant din martie.

Prințul Harry a lansat acuzații discrete împotriva tatălui său Prințul Charles, despre care a menționat că nu l-a mai ajutat din punct de vedere financiar, după ce fratele lui William a părăsit familia regală, stabilindu-se cu soția sa în America.

Meghan Markle a obținut cele mai puține voturi pozitive din partea britanicilor. Doar 27% dintre englezi simpatizează cu ducesa de Sussex, în timp ce 51% dintre aceștia au o părere proastă despre ea. Prințul Harry, în schimb, este iubit de către 36% dintre britanici, în timp ce 43% nu-l agreează pe ducele de Sussex.