Cea mai norocoasă zodie din 2022. Neti Sandu a anunțat cine va face o gălăgie de bani

Cea mai norocoasă zodie din 2022. Neti Sandu a anunțat cine va face o gălăgie de bani
Cel mai norocos nativ din 2022: Neti Sandu oferă mai multe detalii

Care este cea mai norocoasă zodie din noul an? Neti Sandu vine cu detalii pentru nativul care se va bucura de evenimente deosebite, experiențe care îi vor aduce multă fericire și oameni buni în jurul său. Află dacă ești chiar tu semnul care va sta bine și în sectorul financiar!

Neti Sandu, detalii pentru zodii în 2022: cel mai norocos nativ din acest an

Neti Sandu este cel mai cunoscut astrolog de la noi, iar de curând a venit cu vești deosebite pentru cei care adoră rubrica pe care o prezintă la Pro TV. Vedeta a dezvăluit care sunt nativii cei mai norocoși din noul an. Aceștia au șanse foarte mari să câștige mulți bani și să găsească fericirea pe toate planurile.

Ei nu au de ce să se plângă în 2022 pentru că totul le va merge fantastic. Vărsătorul va avea planeta Jupiter în casa banilor, iar pentru Tauri anul nou este deosebit pentru investiții. Balanța poate avea noroc în iubire, iar Berbecii învață multe de la viață acum.

„Anul următor o să fie în două feluri. Cel care aduce evenimentul anului, Jupiter, va ajunge și în zodia Pești. El, de obicei, stă un an într-o zodie, dar în anul 2022 stă jumătate într-o zodie, în Pești, și jumătate în zodia Berbec. Asta înseamnă că nu vom avea o singură trăsătură a anului.

Așadar, aici, în zodia Peștelui o să mai putem empatiza cu ceilalți, o să avem o hipersensibilitate și acolo se va dezvolta ceva și lucrurile se vor reașeza. Dacă fiecare își face un fel de insight mă gândesc că după aceea când Jupiter o să fie în zodia Berbecului, atunci o să găsim puterea, energia de început.

Ăsta e Berbecul, e zodia locomotivă, și țâșnește dintr-o dată și atacă acolo unde are nevoie și ne putem îndeplini obiectivele. De asta sunt două trăsături ale anului’, a povestit Neti Sandu în emisiunea „La Măruță’, de pe PRO TV.

Detalii pentru fiecare semn

Taur – Ar putea face investiții cu cap care să îl aducă mai aproape de succes. Viața lui se poate schimba în bine în orice moment.

Leu – Are parte de succes în ceea ce privește gestionarea unor evenimente la extremă. Nu duce lipsă de bani.

Fecioară – Îi pot apărea în drum câteva beneficii, dar trebuie să aibă mereu ochii deschiși pentru a se bucura de ele.

Balanță – Poate deveni influent în casa banilor. Trebuie să fie atent la cei care sunt în jurul lui.

Vărsător – Se resimte oboseala dacă nu știe să își găsească timp și pentru el.

Balanță – Poate să aibă noroc într-o căsătorie, dar trebuie să fie atent la toate detaliile înainte să facă acest pas uriaș.

Scorpion – Are parte de succes în dragoste și se bucură de o relație fantastică. Dacă e singur, urmează să găsească iubirea.

Săgetător – Se vede o nouă poveste amoroasă. Are nevoie să mai simtă din nou acești fiori.

Pești – Empatizează cu problemele celor din jur și devine din ce în ce mai sensibil pe zi ce trece.

Gemeni – Nu sunt atenți la ce este în preajma lor și asta o să-i coste scump.

Rac – Sunt orbiți de o persoană care nu are ce căuta lângă ei.

Capricorn – Au foarte multă speranță și sunt extrem de pozitivi anul acesta.