Cea mai mare problemă a Ralucăi Dumitru la Survivor România. Ce a deranjat-o cel mai mult în competiție

Cea mai mare problemă a Ralucăi Dumitru la Survivor România. Ce a deranjat-o cel mai mult în competiție
Ce a îndurat Raluca Dumitru în Republica Dominicană. Vedeta a spus totul

Raluca Dumitru a decis să spună adevărul despre ce s-a întâmplat la Survivor România. Fosta concurentă a fost extrem de îndrăgită de către telespectatori, așa că mulți au vrut să știe mai multe detalii despre competiție.

Raluca Dumitru, dezvăluiri despre Survivor România: ‘A fost și o experiență grea’

Survivor România a ajuns la final în urmă cu doar câteva săptămâni, dar fanii își doresc să știe cât mai multe despre ce se întâmplă în culisele show-ului cunoscut. Competiția este una extrem de dură, așa că admiratorii Ralucăi Dumitru au vrut să afle totul despre experiență.

Bruneta își ține fanii la curent cu tot ce face, așa că nu este de mirare faptul că acum a dat cărțile pe față și a spus cum a reușit să facă față provocărilor din Republica Dominicană. Fosta Faimoasă nu se teme să spună adevărul despre tot ce a îndurat la Survivor România.

Recent, vedeta le-a dezvăluit admiratorilor săi din mediul virutal care a fost cea mai mare problemă a sa întâlnită la Survivor România. Raluca Dumitru a explicat că experiența a fost una grea, mai ales pentru că existau perioade când nu avea ce mânca.

„Nu, nu a fost o experiență traumatizantă, a fost o experiență mișto, pot să spun că a fost și o experiență grea.

Am avut perioade în care pur și simplu nu mai rezistam, pentru că nu aveam de mâncare când pierdeam la jocuri, dar per total a fost foarte bine.”, a mărturisit Raluca Dumitru în mediul online.

Ce probleme aveau fetele de la Survivor România. S-a aflat totul

Competiția Survivor România a fost una extrem de dură pentru toți concurenții, dar fetele s-au confruntat cu unele probleme greu de îndurat. Raluca Dumitru a explicat că vedetele au fost private de multe obiecte de igienă personală, iar de aici au început provocările.

„Nu mi-am dat seama de acasă cât este de greu să nu ai la dispoziție fie și câteva obiecte de igienă, să nu mai vorbesc de faptul că ești izolat și că vrei să comunici.

Din fericire, nu am avut parte de probleme grave de sănătate, însă m-am confruntat cu o situație pe care nu am anticipat-o.

Mi-a căzut foarte mult păr în junglă, îmi cădeau smocuri întregi, aproape în fiecare zi.

Principala cauză a fost aceea că nu aveam cu ce să mă pieptăn, părul se încâlcea de la dormit sau de la traseele prin apă, nisip și noroi, și nu aveam o perie la dispoziție să pot să-l descurc.

Noi ne spălam doar în mare, iar asta nu ne ajuta prea mult pe noi, fetele cu părul lung.”, a povestit Raluca Dumitru pentru WOWbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI