Cea mai mare nebunie făcută de Alina Pușcaș, din dragoste. Vedeta de la Antena 1 a recunoscut: „Nu știu dacă e legal să zic” VIDEO EXCLUSIV

de: Andreea Archip
09 01. 2023

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au împlinit la finalul anului trecut 8 ani de când formează un cuplu. Au împreună trei copii și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” (Antena 1) a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, cele mai mari nebunii pe care le-au făcut unul pentru altul de-a lungul anilor. De profesie medic stomatolog, soțul vedetei TV a reușit întotdeauna să își surprindă jumătatea cu daruri speciale, fără ca ea măcar să aibă vreun indiciu în acest sens.

Petrec nopți romantice, la hotel

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au ținut cont de sfatul primit de la nașa lor și anume să se surprindă reciproc.

Nu au deloc o viață monotonă și, chiar dacă au trei copii, tot reușesc să își organizeze escapade romantice, fie în țară, fie în străinătate sau să petreacă noaptea la un hotel din Capitală. Ce calități apreciază prezentatoarea TV la soțul ei?

„Aș trece tot, până și nebunia pe care o are o apreciez, pentru că mă ține în priză și mă ține tânără, adică am tot timpul preocupări. Îmi place foarte mult nebunia asta a lui, spontaneitatea lui, îmi place că știe cât de important este să ne trăim viața de cuplu, că știe că trebuie să ne împărțim între copii și noi, îmi place că îmi face cadouri frumoase.

Ultima oară mi-a schimbat ceasul, pentru că m-am plictisit de fostul meu ceas, e chiar ultimul pe care mi l-a făcut cadou, mi l-am și dorit, e foarte frumos”, a povestit, pentru Playtech Știri, Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș: „Mihai a fost la un moment dat și medic de gardă și nu am putut să-l las singur”

De-a lungul celor opt ani, îndrăgostiții au avut parte de multe surprize. De departe, cea mai mare nebunie pe care vedeta TV a făcut-o a fost să-și viziteze soțul la spital, când era de gardă.

„Nu știu dacă e legal să zic asta. Cred că e o nebunie. Am fost acum mai mulți ani, mai la început, când el a fost la un moment dat și medic de gardă și nu am putut să-l las singur și m-am dus la el, am stat amândoi de gardă, am fost amândoi de gardă, ne-am ținut de urât să zic și mi se pare că a fost o idee drăguță. Eram și însărcinată”, ne-a mărturisit ea.

Alina recunoaște că, de-a lungul celor trei sarcini, s-a simțit excelent și nu a fost genul de femeie care să prefere să se odihnească mai mult, ci și-a văzut în continuare de activitățile zilnice:

„Mi se pare foarte frumos să reușești să fii o graviduță atipică. Nu mi-a plăcut niciodată să mă vait, la Iris a fost singura dată când primele două luni au fost foarte grele, dar mă văitam doar în fața lui Mihai și atât. Dacă ieșeam undeva, mă țineam băț”, a mai precizat ea.

A ascuns ceasul cadou într-o pungă de supermarket

La rândul lui, Mihai a fost dintotdeauna omul surprizelor. Alina Pușcaș își aduce aminte cu mare drag de un cadou de suflet, pe care l-a primit într-o seară, fără măcar să bănuiască:

„Au fost atât de multe nebunii, că nici eu nu mai știu exact. Apropo de ceas, primul ceas pe care mi l-a făcut cadou a fost așa o chestie foarte drăguță. Eram la început, cred că eram în al doilea an de relație și voia să facă într-un fel special, să-mi ofere ceasul.

Și mi l-a adus într-o pungă de supermarket, plină cu ziare și peste puse niște cumpărături. -Aoleu, la ora asta! Iar trebuie să mă apuc să pun în frigider astea! Mai bine cumpăram mâine! – Lasă, pune-le în frigider!”, mi-a spus el. Și am luat, am scos hârtii. Dar de ce ai luat hârtii?

Le-am aruncat. Știi cum sunt păpușelele matrioșka și până la urmă am găsit cutia. Nu, nu are cum!  Am crezut că e ceasul lui, și-a pus ceasul acolo, l-a adus de la reparat și l-am scos. Păi, da! Păi, da?

I s-a părut un mod inedit de a oferi un ceas, pentru că în mod normal oricând oferi o bijuterie sau ceva, o piesă specială, de obicei o dai la o cină romantică, desfaci o șampanie, el a fost total atipic, mereu a fost așa”, ne-a mai mărturisit Alina Pușcaș.

Video: Daniel Bălan