Cea mai frumoasă sportivă din lume, Paige Spiranac, fotografie surpriză pe rețelele sociale. „Wow, nu am știut că ai o soră” – FOTO

Cea mai sexy sportivă din lume este din nou în centrul atenției. Fanii au fost încântați când au văzut postarea în care Page Spiranac apare alături de mama ei, în vârstă de aproape 60 de ani. Unul dintre ei a ținut să-i transmită un compliment și i-a spus că nu știa că are o soră.

Cea mai sexy sportivă din lume, fotografie alături de mama ei

Cea mai sexy sportivă din lume, conform topului întocmit de revista Maxim, își delectează zi de zi fanii cu fotografii spectaculoase. Unii i-au reproșat că este mult prea interesată de bani. Paige Spiranac s-a retras din competițiile de golf și face sute de mii de dolari în fiecare an din reclame și postările de pe rețelele sociale, unde apare, de multe ori, destul de sumar îmbrăcată. Ea are doar pe Instagram peste 3,3 milioane de urmăritori și, la acest capitol, îl depășește pe Tiger Woods.

Unii i-au reproșat ținutele provocatoare. Și au sugerat că și în anii în care a jucat golf și-a folosit „farmecele” pentru a fi invitată la turnee profesioniste.

Zilele trecute, Page Spiranac le-a făcut o surpriză fanilor. S-a fotografiat alături de mama ei, o femeie care arată foarte bine la vârsta de 60 de ani. Jurnaliștii au scris că fosta jucătoare de golf nu are de ce să se teamă de trecerea anilor, ținând cont de cât frumoasă este cea care i-a dat viață.

Paige Spiranac și mama ei

„Toată lumea care o cunoaște pe mama mea știe că ea nu minte. Cred că e un fel de robot, nu are emoții și nu plânge niciodată. Nu minte, e cea mai cinstită persoană. Eram sigură că mama nu mă minte în legătură cu Moș Crăciun.

„La un moment dat, pe la 14-15 ani, în Ajunul Crăciunului, mătușa mea m-a întrebat dacă știu că Moș Crăciun nu există. Așa că m-am dus la mama: «Nu există Moș Crăciun?»`, iar ea a replicat: «Cred că trebuie să avem o discuție»`”, a dezvăluit Paige Spiranac, potrivit The Sun.

Jurnaliștii englezi susțin că Paige Spiranac are o avere de peste trei milioane de dolari.

SURSA FOTO: Facebook Paige Spiranac