„Scuze pentru urlete”. Ce s-a întâmplat în camera de hotel în care s-a cazat cea mai frumoasă atletă din lume, în vacanța din Thailanda – GALERIE FOTO

Alica Schmidt este considerată cea mai frumoasă atletă din lume și grație acestui titlu, neoficial desigur,  are parte de o atenție sporită din partea fanilor și jurnaliștilor. Iar tot ceea ce face ajunge imediat în atenția publicului. Așa s-a aflat ce a pățit sportiva din Germania în vacanța din Thailanda.

Alica Schmidt s-a speriat foarte tare din cauza unui „musafir nepoftit”

Alica Schmidt este o sportivă foarte populară în Germania. Au ajutat-o la acest capitol prestațiile ei de arenele de atletism, dar și reclamele și emisiunile de televiziune în care a apărut. Așa și-a câștigat titlul neoficial de cea mai frumoasă atletă din lume, dar și peste 3,2 milioane de urmăritori pe Instagram. Iar frumoasă blondă are grijă să-și țină fanii „în priză” oferindu-le informații, dar și fotografii, în unele dintre ele destul de sumar îmbrăcată.

Alica Schmidt a plecat în Thailanda după ce s-a terminat sezonul. O vacanță pe care o aștepta de mult și din care și-a răsfățat fanii cu fotografii și întâmplări. Le-a dezvăluit și un moment neplăcut. Un păianjen a intrat în camera ei, iar sportiva a dezvăluit că s-a speriat foarte tare. A spus că speră că nu i-a speriat pe clienții hotelului cu țipetele ei. Doi prieteni au ajutat-o să scape de păianjenul de pe tavan.

„O, Doamne! Vă rog să dați sunetul mai încet. Scuze pentru urlete. În apărarea noastră, păianjenul chiar era imens. I-am dat drumul afară”, a scris Alica Schmidt, pe Instagram.

Alica Schmidt le-a transmis suporterilor că va începe curând pregătirea și a spus că este convinsă că sezonul viitor va avea rezultate foarte bune. Ultima competiție la care a participat a fost Campionatul European de Atletism. A avut mari emoții că a alergat la Munchen, în fața familiei, dar drumul ei s-a oprit în semifinale. A spus că obiectivul său este legat de Jocurile Olimpice de la Paris, programate în anul 2024.

Sursa Foto: Instagram