Cea mai frumoasă antrenoare de handbal din România, decizie radicală. „Mi-e scârbă și îmi ajunge”. Ce a înfuriat-o pe Mihaela Evi – GALERIE FOTO

Mihaela Evi a decis să se retragă din profesia de antrenor de handbal la doar 34 de ani. Ultimul meci a înfuriat-o foarte tare! Echipa ei a terminat la egalitate duelul, dar este convinsă că brigada de arbitri a influențat rezultatul partidei. A făcut anunțul pe pagina personală de Facebook.

Mihaela Evi se retrage din profesia de antrenor la doar 34 ani

Mihaela Evi este considerată cea mai frumoasă antrenoare din fotbalul românesc, iar unii fani i-au acordat chiar și titlul, neoficial desigur, de „cea mai sexy”. A fost nevoită să renunțe la cariera de jucătoare la doar 20 de ani, din cauza unor probleme de sănătate, după ce câțiva ani în care a fost considerată o sportivă cu mare potențial.

La 34 de ani nu mai vrea să audă nici de profesia de antrenor. Mihaela Evi a anunțat că se retrage după meciul în care echipa ei, Gloria Bistrița II, a terminat la egalitate, scor 37-37, cu Arena Târgu Mureș. Antrenoarea a protestat după mai multe decizii ale arbitrilor și a fost trimisă în tribună. Și-a anunțat retragerea printr-un mesaj pe pagina de Facebook.

„După ce au făcut mizeria asta la jocul de sâmbătă, cei doi arbitri au avut tupeul să îmi facă și raport. Că doar handbalul e al lor și au voie să facă ce vor fără să fie pedepsiți”, a scris Mihaela Evi, pe Facebook, unde a postat și imaginile de la meci.

„Mulțumesc Constantin Din Handbal. Și pentru asta, dar și pentru presiunea și problemele pe care mi le-ați creat astă vară, când încă eram antrenoarea lotului național de tineret. Atunci nu m-ați putut face să renunț la handbal, dar uite că acum da. Mi-e scârbă și îmi ajunge! Pentru mine astăzi s-a încheiat munca de jos în folosul handbalului! Să o facă șmecherii”, a mai spus antrenoarea.

Mihaela Evi este o antrenoare foarte apreciată la nivel de juniori, iar în vară a fost „secund” la naționala de tineret.