Cea mai bună veste pentru clienții Mega Image. Sunt gratis până la 31 decembrie

Veste magnifică pentru clienții mega Image! Ce urmează să apară în magazine? Acestea sunt gratis până pe data de 31 decembrie. Ultima zi din ultima lună a anului curent aduce mici daruri pentru cei care cumpără de la lanțul de magazine precizat.

Vești pentru clienții Mega Image: sunt gratis până la 31 decembrie

Unul din cele mai mari lanțuri de magazine din România a pregătit o surpriză aparte românilor din toată țara. Șefii au decis să ofere ceva gratuit în perioada sezonului de sărbătoare. Mai exact, Mega Image a pornit un nou concurs care oferă tuturor posibilitatea să câștige gratuit 1 kilogram de clementine în ficare zi până la finele anului. Foarte multă lume s-a înscris deja. Poți să accesezi pagina lor oficială de Facebook și să dai tag unui prieten, iar numele tău poate să fie cel norocos.

La momentul actual s-au adunat peste 1.500 de comentarii, semn că sunt câțiva români care vor să se bucure de premiu. Concursuri similare sunt și la Kaufland și Carrefour, dar acum și Mega Image aduce în prim-plan cumpărătorilor astfel de premii sănătoase – clementine cât să-ți ajungă o lună și câteva zile, pentru a le putea împărți cu prietenii și rudele, mai ales că vine Moș Nicolae. Mega Image mai are concursuri în care le oferă românilor și bani sau vouchere valorice. De asemenea, și acestea pot fi găsite pe paginile oficiale ale lanțului de magazine.

Mega Image a facilitat în pandemie cumpărăturile vârstnici

„În aceste momente dificile, ne dorim să sprijinim cât mai mult oamenii care au cea mai mare nevoie în comunitățile din care facem parte și să venim cu soluții sigure pentru ei. În continuare, siguranța angajaților și clienților noștri este foarte importantă, iar această inițiativă vine în întâmpinarea recomandărilor și eforturilor autorităților de a limita extinderea COVID-19 la persoanele cu risc crescut de infectare. Salutăm pe această cale inițiativele civice pentru ajutorul acestor persoane și apelăm, încă o dată, la implicarea, responsabilitatea și înțelegerea întregii comunități pentru a trece cu bine, împreună, peste această perioadă”
Mircea Moga, CEO Mega Image

„Inițiativele de voluntariat către care vor fi redirecționate apelurile și solicitările primite la linia Sună Mega! sunt în prezent: Direcția Generală de Asistență Socială București (DGASMB), Asociația Studenților la Construcție din București (ASCB), Geeks for Democracy, Inițiativa civică a Angelei Buzuloiu, Asociația Beard Brothers, Federația Tinerilor din Bacău, Centrul de Urgențe Speciale (în colaborare cu Asociația CIVITA), Bine Boutique”, arată economica.net.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI