Cea mai bizară afacere în România. Primești 200.000 de euro de la stat ca să o faci

Cea mai bizară afacere în România. Primești 200.000 de euro de la stat ca să o faci
Cea mai bizară afacere în România. Primești 200.000 de euro de la stat ca să o faci

În România, pe lângă afacerile deja tradiționale, există un număr de business-uri puțin bizare. Dacă luăm în considerare că anumite ramuri economice la noi nu prea există, de-aici și partea bizară. Dar, ceea ce este foarte important, este că statul român oferă pentru aceste afaceri bizare sume consistente. Dar, peste toate astea, exită cea mai bizară afacere din România pentru care statul oferă sume colosale.

Afaceri bizare pe bani mulți în România

Dacă ți-ai pus în cap să ajungi antreprenor, există o gamă variată de afaceri la care statul român îți poate oferi un impuls financiar. Infuzia de capital se face în funcție de obiectul de activitate. Multe dintre aceste afaceri, să le zicem tradiționale, primesc bani de la stat. Dar uneori nu atât de mulți pe cât ne-am dori.

În schimb, la o căutare mai atentă în lista de afaceri sponsorizate de stat, putem găsi un număr de afaceri, aproape bizare, la care statul oferă mult mai mulți bani. Un viitor anteprenor poate merge la Oficiul Registrului Comerțului și din vasta listă de afaceri subvenționate de stat își poate alege ce dorește să facă.

Dacă sunteți cât de cât inițiați în spiritism, puteți alege o astfel de afacere, dar aici nu există o subvenționare. Pe de altă parte dacă știi să faci proiecte pentru atragerea de fonduri nerambursabile, poți opta pentru ”Transport spațial de mărfuri și persoane”. În acest caz există posiblitatea să poți atrage fonduri nerambursabile. Am putea spune că este o afacere de viitor, nu?

Statul român oferă 200.000 de euro pentru cea mai bizară afacere în România

Toate viitoare tale afaceri se regăsesc în deja cunoscutele Coduri CAEN. Printre acestea, cea mai bizară afacere din România este una la care nici nu te aștepți. Conform Codului CAEN 3316, poți opta pentru o afacere pentru ”Repararea și întreținerea aeronavelor și navelor spațiale”.

Conform datelor această cea mai bizară afacere din România a fost catalogată ca fiind activitate eligibilă. Statul român a inclus-o în Programul Național de Dezvoltare RuralăAstfel, dacă te gândești să-ți deschizi o astfel de afacere, statul român îți va acorda un grant de 200.000 de euro, dar atelierul tău va trebui construit în mediul rural.

Nu se știe exact dacă această sumă de 200.000 de euro este una nerambursabilă, dar cert este că banii îi primești. Așa că, ai o oportunitate de afacere cu bani de la stat, dar condiția primordială este să fie o afacere non-agricolă în spațiul rural. Pe cât de bizară este, pe atât de bine plătită este această propunere de afacere. Rămâne doar să vă hotărâți dacă sunteți capabil să reparați nave spațiale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI