Ce zodii sunt afectate de echinocțiul de toamnă 2021. La ce trebuie să fie atente

Ce zodii sunt afectate de echinocțiul de toamnă 2021. La ce trebuie să fie atente
Ce zodii sunt afectate de echinocțiul de toamnă 2021.

Iată ce zodii sunt afectate de echinocțiul de toamnă și la ce trebuie să fie atente. Echinocțiul de toamnă 2021 are loc azi, la ora 22:21 și aduce schimbări pentru cele mai multe zodii, dintre care trei vor fi afectate puternic.

Ce zodii sunt afectate de echinocțiul de toamnă 2021

Azi are loc echinocțiul de toamnă 2021, moment în care ziua este egală cu noaptea în orice loc de pe Pământ. Trei zodii sunt afectate de acest fenomen astronomic însă, și este vorba despre nativii din zodia Taur, despre cei din zodia Fecioară, dar și despre cei din zodia Balanță.

Taur

Pentru Tauri, echinocțiul de toamnă 2021 va avea un impact pozitiv. Dacă începutul acestui an le-a adus probleme, fie certuri în mariaj, fie despărțiri, fie demisii de la locul de muncă, iată că odată cu echinocțiul de toamnă 2021 va fi un nou început pentru ei. Ei vor avea parte de mult noroc și de momente speciale atât în cuplu, cât și în viața profesională.

Munca le va fi răsplătită și chiar ar putea fi promovați. De altfel, dintre cele trei zodii asupra cărora echinocțiul de toamnă are impact, se pare că zodia Taur este singura zodie asupra căreia impactul este unul pozitiv.

Fecioară

Tot acest echinocțiu de toamnă, care se petrece chiar la o zi după ce se încheie zodia Fecioarei, nu vine cu vești prea bune pentru această zodie. Astfel că Fecioarele vor avea parte de un conflict serios cu unul dintre membrii familiei. Se vor aprinde spiritele, relația se va strica, măcar o perioadă. Unii deja au pus punct unor relații amoroase, au divorțat sau au avut discuții serioase în relație.

Nici la job lucrurile nu vor fi roz pentru Fecioare, astfel că ele nu vor avea realizări notabile în luna care vine. Să își păstreze totuși optimismul.

Balanță

De precizat este că echinocțiul de toamnă are loc chiar în zodia Balanță, iar data echinocțiului, adică 22 septembrie, este chiar prima zi din zodia Balanță. Astfel că echinocțiul de toamnă are o influență puternică pentru această zodie, însă din păcate nu este una pozitivă. Balanțele se vor simți stresate și obosite, având și foarte mult de lucru în această perioadă.

Acești nativi vor avea și zile în care vor claca, însă puterea de muncă le va ajuta pe acestea să o scoată la capăt cumva. Totuși, luna octombrie vine cu vești mai bune pentru acești nativi, măcar în a doua parte a lunii, pe toate planurile, atât profesional, cât și sentimental.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI