24 nov. 2022 | 19:42

Ce vrea să facă știrista PRO TV Ramona Păun după plecarea din televiziune. Domeniul în care şi-ar investi toţi banii EXCLUSIV VIDEO

Monden
Ce vrea să facă știrista PRO TV Ramona Păun după plecarea din televiziune. Domeniul în care şi-ar investi toţi banii EXCLUSIV VIDEO
Ce vrea să facă acum Ramona Păun după plecarea din televiziune?

Ramona Păun este cunoscută prin prisma rubricii sport pe care o prezintă la Pro TV. Dincolo de pasiunea pentru televiziune, știrista recunoaște că îi place arta culinară și că o stăpânește foarte bine, a luat cursuri de design și de pian și visează, ca, într-o zi, să aibă propria afacere cu deserturi. Vrea să aprofundeze domeniul, întrucât nu are un CV bogat în ceea ce privește realizarea dulciurilor, dar, în același timp, se gândește că nu ar fi deloc bine să capete proporții. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Ramona Păun ne-a povestit că a învățat să gătească de nevoie, în momentul în care a plecat la liceu și s-a mutat în chirie.

Ce planuri are Ramona Păun după plecarea din televiziune?

Ramona Păun valorifică la maximum timpul liber. Dacă în copilărie le făcea rochii păpușilor, ulterior și-a făcut haine la croitoreasă după modelele imaginate de ea, pentru ca, apoi, să facă și cursuri de design vestimentar.

“Primul pas a fost să încerc în domeniul design-ului, o să mai exersez și o să-mi dau seama pe viitor dacă sunt talentată. Îmi place foarte mult bucătăria. M-aș vedea pe viitor cu o cofetărie proprie. M-am apucat de cursuri de pian, dar doar pentru sufletul meu și pentru un antrenament al creierului, pentru că este foarte eficient acest instrument, așa că nu o să devin nici pianistă”, ne-a spus prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV.

Ramona Păun a locuit cu chirie, în anii de liceu și de studenție

Ramona Păun stăpânește foarte bine arta culinară și susține că a fost nevoită să învețe să gătească din momentul în care a locuit cu chirie:

“Am plecat la liceu, am locuit în primii 14 ani într-o zonă absolut superbă din Munții Vrancei, apoi am plecat în Focșani și acolo mi-am închiriat un apartament cu alte prietene și din Focșani am plecat în Sibiu la facultate și apoi am venit în București. De fiecare dată mă întorc cu drag acasă”, ne-a spus ea.

Mutatul din casa părinților a venit la pachet și cu o serie de responsabilități, printre care și acelea de a se gospodări singură. I-a fost destul de greu să învețe să gătească, dar nu a renunțat.

“Am învățat de nevoie, pentru că am plecat de acasă la 14 ani, nu am mai locuit cu părinții de atunci și a trebuit să învăț să mă descurc singură. La început, evident că am dat greș și am aruncat multe alimente la coș, dar din greșeli se învață. Și între timp nu sunt expertă, dar sunt pricepută în bucătărie și prietenii mei îmi spun asta de fiecare dată când fac mese de Paște, de Crăciun”, a mai declarat, pentru Playtech Știri, Ramona Păun.

”Nu mă pricep în schimb prea bine la dulciuri”

Feedbackul primit de-a lungul anilor din partea prietenilor a încurajat-o să acorde o atenție mai mare domeniului culinar. ,

,Altfel nu aș fi îndrăznit să-mi pun această etichetă de bucătăreasă pricepută. Dar mi-ar plăcea să aprofundez. Nu mă pricep în schimb prea bine la dulciuri, am câteva prăjituri pe care le fac și care îmi ies bine, dar sunt foarte puține, aș vrea să fac un curs de cofetărie, deși câtă vreme sunt pe TV nu știu dacă e indicat, pentru că probabil că o să prind niște forme”, ne-a mărturisit vedeta Pro TV.

Ramona Păun: “Nu trebuie să fii într-o extremă care să te frustreze”

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV are o siluetă de invidiat. Pentru a-și păstra formele intacte, vedeta caută soluții cât mai sănătoase pentru hrană:

“Am grijă ce gătesc, nu aveam mare grijă în liceu și în facultate și într-adevăr aveam cu câteva kilograme bune în plus, dar acum nu mă gândesc doar la calorii, mă gândesc și la sănătate și aleg cu mare atenție tot ce mănânc. În principiu, mănânc destul de lejer, gătesc mult la cuptor, mai fac și dulciuri, dar destul de rar.

Atunci când fac dulciuri încerc să găsesc o variantă mai sănătoasă, să nu folosesc zahăr. Ăsta e secretul: dacă ești rațional în privința alegerilor pe care le faci, cred că poți să te menții în formă. Nu trebuie să fii într-o extremă care să te frustreze”, a conchis Ramona Păun.

Parteneri
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Redactia.ro
Fanii Barcelonei "au luat foc"! Meme-urile apărute după ce Real Madrid a câștigat din nou "El Clasico"
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ceasiv Iar, ultima redută. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele îi împiedică să înainteze”
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Prăjitura cu mere și morcovi. Rețetă de post din sertarul bunicii
EVZ.ro
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews
Ne vei lipsi, maestre! A murit unul din actorii legendari ai țării: Transforma iluziile în artă
Capital.ro
Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda "Fotografia", după ce au comandat din Germania
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIILE NU mai pot fi PLĂTITE! Lovitură pentru MILIOANE de seniori
Mediaflux
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro